REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul Constanței, ÎN PERICOL! Avionul în care s-a urcat avea o FISURĂ în geam

Primarul Constanței, ÎN PERICOL! Avionul în care s-a urcat avea o FISURĂ în geam

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:01 328

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a fost în pericol ieri dimineață! S-a urcat în avion, alături de familie, pentru a pleca în Barcelona, dar avionul a făcut cale întoarsă la scurt timp după decolare. Motivul? Exista o fisură într-un geam din cabina de pasageri, lucru ce ar fi putut transforma zborul într-o tragedie. Pilotul avionului a decis să întoarcă aeronava, după cum au precizat reprezentanții Tarom într-un comunicat oficial, iar pasagerii aflați în aeronavă au plecat către destinație cu un alt avion.

Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti - Barcelona, operată cu o aeronavă de tip Boeing 737-700, care a decolat joi de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49 s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, a anunţat operatorul aerian naţional.

Aeronava a aterizat în deplină siguranţă pe aeroportul Henri Coandă, iar pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor decola către destinaţia iniţială. Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), la bordul aeronavei erau 105 pasageri.

TAROM precizează că siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Decizia comandatului de a întoarce aeronava la sol respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau, trebuie urgent sa iei masuri daca mai vrei sa fii primar. Astia din propriul tau partid unelteaza. Replica la 2 saptamani publica articole comandate de senatorul Tit-Liviu Brailoiu. Marjeaza pe ideea ca tot scriind, li se va intipari cretinilor acest nume. Fagadau, recunoaste si tu: desi in viata reala Brailoiu are o moaca de maimuta, Replica pune doar o poza cu el din tinerete. Manipulare, dar sa stii si tu Fagadau.
1
0
Restul pasagerilor nu conteaza?
1
0
L-a luat si pe prostalaul de Babu cu el, pentru a avea pe seama cui sa se amuze.
1
0
draga nc posibil sa fi plecat la mata sa o reguleze in rect.nu te-ai gindit la varianta asta.
1
1
Primarul lucreaza din greu la deschiderea litoralului? Aiurea a plecat la mazare via barcelona
1
1
poate la intoarcere cand o venii sa desfiinteze liceul agricol
1
0
Nu-i deloc prost acest hot... A inceput sa dea niste tunuri cum facea si mascariciul dereglat psihic...
2
0
ce ne faceam noi daca se intampla o catastrofa? cui ne lasai nene Fagadau? ramanea urbea fara primar ............ nu se mai gasea nimeni care sa te inlocuiasca
2
0
Un biet cocalar ajuns primar , suntem de tot rasul ! A fost ciuca batailor din partea copiilor , cand se juca cu puta-n tarana iar acum noi vrem sa faca din rahat bici..........
5
0
Ieri declara ca urmatoarele zile libere la va petrece in Mamaia, si el de fapt o sterge la Barcelona, face escala acolo si apoi spre Mazagascar, are de dus acolo un comision, o nimica toata - 700 mii de coco.
10
2
Si noi credeam ca sta la birou si lucreaza in liniste pentru cetateni
12
2
nu va faceti griji ,,nu plange nimeni dupa el,,,doar merla.
11
2
erau bievenite niste alegeri anticipate ....... pacat
8
2
ia fost frica, ca l trage curentul
10
2
Si Fagadau are o fisura, dar nu la geam, ci la creier. Ar fi bine sa se intoarca din drum, altfel... fuge si el in Madagascar.
9
2
Numai de johannis scrieti cand pleaca in strainatate, psdii sunt mereu in strainatate dar nu scrieti articole de fiecare data, de ce ne manipulati, ordinarilor?
10
2
excursie de 1 mai la barcelona, da e bine sa fii primar
13
2
N-avem noi bafta de alegeri mai devreme!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102