REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul Constanței, întâlnire la București pe tema Cazinoului

Primarul Constanței, întâlnire la București pe tema Cazinoului

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 447

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, întrebat fiind, după ședința de Consiliu Local, despre situația Cazinoului, a anunțat că a fost convocat de Compania Națională de Investiții, pe 4 martie, pentru analiza documentației tehnice ce vizează reabilitarea Cazinoului.

”Am primit astăzi (joi, 28 februarie - n.r.) convocare pentru 4 martie 2019 la analiza documentației tehnico-economice pentru obiectivul Cazino Constanța. O să particip la întâlnire, la ora 10.00. După ce obținem avizul, urmează ultimul pas înainte de demararea licitației, cea de-a patra și, sper, ultima”, a spus edilul, referindu-se la întocmirea proiectului de hotărâre pentru ca obiectivul de reabilitare să fie aprobat în Guvern.

Reamintim că, în ședința de îndată din 15 februarie, primarul declara: ”Am convocat ședința din motive importante ce țin de viața orașului. Unul din subiecte este cel legat de Cazino. După 3 ani în care am asistat la 3 licitații anulate, procesul de actualizare a documentației trebuie reluat. Conform sondajului de opiniei și conform CNI, continuă colaborarea cu CNI. Am separat lucrurile. Timpul e necruțător, starea Cazinoului se schimbă de la o zi la alta. De aceea am decis punerea în siguranța a Cazinoului. M-am bucurat sa văd că o companie a venit și a făcut oferta de realizare a lucrărilor pe propria cheltuială. Lucrările s-au sistat în 20 decembrie. Mai avem demontarea a două candelabre, mai sunt 34 candelabre pe care trebuie să le luăm si să le conservăm si mai avem curățarea jgheaburilor. Am preferat să facem această operațiune după ce trece sezonul rece. Între timp, CNI a cerut actualizarea documentațiilor. Ieri am primit din partea CNI noul deviz, care are investiția de bază, dar și o serie de lucrări ce cad în sarcina municipalității. Cu documentația completă se purcede la cea de-a patra licitație de începere a lucrărilor. Sper să fie cu noroc. Propun să aprobăm structura devizului așa cum ne-a fost prezentată de CNI", a spus edilul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ai ce sa mai vezi. E prea degradat. E mai ieftin sa faci unul nou si chiar si asa nu va fi ieftin deloc. Fagadau e o varza cu ciuperci. Cine draku' sa-l mai creada pe mincinosul si nepriceputul asta !!! In afara de idiotii care l-au votat si poate il mai voteaza
0
0
In timpul vietii noastre poate o vom vedea!
1
0
E blestem mare pe cladirea aia...toate afacerile intreprinse acolo au fost falimentare si cum ar spune un italian HARAM GELDI HARAM GHITI!Aia la B fiind toti cu idoli la nord in casa si nu Icoana la Est stiu deja ce e prin cladire,daca era sa se faca ceva de 30 de ani sa facea...logic...dar e blestem mare,cine se baga?
1
0
ma ia cu inima, cate intalniri si discutii s-au tot facut si ....... si nimic......
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218