REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul Constanţei: Întotdeauna vorbesc la telefoanele mele ca şi cum aş fi ascultat

Primarul Constanţei: Întotdeauna vorbesc la telefoanele mele ca şi cum aş fi ascultat

Replica API 25 aprilie 2013 | 00:00 128

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reacţionat la decizia Agenţiei Naţionale de Integritate, conform căreia preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a fost în stare de incompatibilitate în perioada 20.06.2008 - 23.03.2009, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de preşedinte al CJC, cât şi calitatea de reprezentant al judeţului Constanţa în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul SC RAJA SA. În ceea ce-l priveşte pe el, a menţionat că suflă şi în iaurt şi vorbeşte la telefon ca şi cum ar fi ascultat.

Edilul a declarat că toată povestea nu este altceva decât o "trăznaie". "Povestea asta este o trăznaie, pentru că Nicuşor reprezintă Consiliul Judeţean, care este acţionarul majoritar în Regia Judeţeană de Apă. Pe lângă Cosiliul Judeţean, mai este şi Consiliul Local Constanţa, etc. Ar fi o chestiune de incompatibilitate dacă ar avea afaceri personale. Dar el reprezintă judeţul, regia, unde este acţionar judeţul. Cine să reprezinte? Nicuşor gospodăreşte judeţul şi îşi spune punctul de vedere acolo. Este absurd. Ar trebui modificată legea, pentru că în această situaţie se află mai mulţi primari", a spus Radu Mazăre, primarul Constanţei. Chiar dacă în situaţia aceasta s-ar afla şi primari, Mazăre susţine că nu este vorba şi de el. "În situaţia asta am înţeles că sunt vreo o mie de primari. Eu nu sunt. Pentru că m-a învăţat viaţa să suflu şi în iaurt. Nu-mi place să intru reprezentant în comisii şi comitet şi nu ştiu ce. Iar, în al doilea rând, mă feresc ca dracul de tămâie când merg, uite aşa, ca pe gheaţă. La ce i se întâmplă lui Nicuşor... Este o bazaconie. E o problemă legislativă. Ăia execută legea, ar trebui s-o schimbe. Sau s-o interpreteze. Asta e ţara! , a declarat primarul, care a mai spus: "Întotdeauna vorbesc la telefoanele mele ca şi cum aş fi ascultat. De ce? Ca să nu mă asculte. Ce, nu ştim că, în 2005, ăia se deghizaseră în pescari şi mă pândeau pe malul lacului, din barcă? Dar de ce să nu mă asculte şi să mă înfunde, dacă pot să mă înfunde? Nu ştiu, dar nu e mai bine să mă port ca şi cum mă ascultă?".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218