REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarul Cristea zice că Mazăre a fost haios cu modelele în bikini la vot: "Este tânăr şi iubit de fete"

Primarul Cristea zice că Mazăre a fost haios cu modelele în bikini la vot: "Este tânăr şi iubit de fete"

Replica API 31 iulie 2012 | 00:00 115

În timp ce Chiru i-a făcut plângere penală cum că ar fi forţat tinerele de la Fashion TV să voteze,

În timp ce Chiru i-a făcut plângere penală cum că ar fi forţat tinerele de la Fashion TV să voteze,

Dezinvoltul primar constănţean Radu Mazăre, înconjurat de manechine şi dosare, este blamat de unii, dar apreciat de alţii. Radu Mazăre, primarul Constanţei, a fost "taxat" de pedelişti pentru faptul că s-a prezentat la urnele din staţiunea Mamaia însoţit de manechine în bikini. Edilul s-a ales cu o plângere penală din partea fostului său contracandidat de la alegerile locale, Christian Gigi Chiru, preşedinte al PDL Constanţa, pe motiv că ar fi forţat fetele care l-au însoţit duminică la urne să voteze la referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu. Părerile sunt, evident, împărţite pe această temă. La fetele în bikini s-a referit şi preşedintele suspendat Traian Băsescu, el spunând că imaginea lor alături de Mazăre ar fi fost unul dintre motivele pentru care duminică a ales să nu mai meargă la vot. Apar însă şi "fanii" lui Radu Mazăre! Bunăoară, primarul din Costineşti, Traian Cristea, priveşte situaţia cu alţi ochi. Fostul pedelist, în prezent liberal, Cristea susţine că "Mazăre este tânăr şi iubit de fete", dar şi faptul că duminică "a fost haios cu fetele în bikini la vot" şi nu consideră că ar fi făcut un lucru grav care să fie tranşat printr-o plângere penală.

Mazăre: "Dacă aş fi fost însurat, aş fi votat cu nevasta"

Pe de altă parte, Mazăre a lămurit situaţia printr-o intervenţie TV, menţionând că nu a forţat pe nimeni să voteze. Tot el a recunoscut că a vrut să demonstreze politic că "haremul" îl ajută la promovarea staţiunii, lucru care s-a dovedit a fi bine gândit atunci când l-a promovat. "De ce să nu votăm în bikini? Este dreptul nostru şi nu există nici o lege care să ne interzică acest aspect. "Haremul" mă ajută la promovarea staţiunii", a spus Mazăre, care a adăugat şi faptul că: "Straniu am ajuns în ţara asta dacă ni se face plângere penală fiindcă votăm". Edilul a mai spus că: "Dacă aş fi fost însurat, aş fi votat cu nevasta. Dacă votam cu nevasta poate nu îmi mai făceau plângere penală". "În Mamaia au votat 19.720 de turişti şi dintre ei 4.000 au fost în slip. Unele doamne aveau costume de baie din două piese şi nu costume de baie întregi cum aveau fetele de lângă mine", a spus Mazăre. "Pe lângă modele, mai suntem şi cetăţeni responsabili. Oricum mergeam la vot şi dacă nu mă aflam în Mamaia. Consider că este bine ca în faţa Europei este bine să avem o imagine de popor responsabil (...). Este bine să mergi la vot, pentru că actualii sau viitorii conducători vor avea o oarecare temere şi vor vedea că nu suntem indiferenţi la ceea ce fac ei. Vor fi descurajaţi să facă mişcările care le vor din zi şi noapte. Nu înţeleg de unde s-a tras concluzia că noi nu am avea dreptul să votăm. Avem buletin de România şi că am votat aşa (în costum de baie-n.r.), este problema mea. Nu am fost însoţite în cabinele de vot de primarul Mazăre. Era de aşteptat ca bătălia să continue între cele două partide şi după aflarea rezultatelor", a spus, într-o intervenţie televizată, Diana din Sibiu, una dintre fetele care l-a însoţit duminică pe Mazăre în costum de baie la vot.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614