REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul de la Independenţa nu vrea să mai stea "ca prostul, degeaba, la Primărie"

Primarul de la Independenţa nu vrea să mai stea "ca prostul, degeaba, la Primărie"

Replica API 23 noiembrie 2011 | 00:00 509

Ameninţă că... nu mai candidează!

Ameninţă că... nu mai candidează!

Primarul localităţii Independenţa, Cristea Gâscan, este foc şi pară de supărat. Motivul? Consilierii îi pun beţe-n roate la fiecare proiect iniţiat.

Cristea Gâscan, primarul comunei Independenţa, nu ştie ce să mai facă în privinţa consilierilor. Ba nu vor să voteze una, ba nu vor să voteze alta... Prin urmare, spune edilul, nu are rost să mai stea "ca un prost degeaba la primărie". Astfel, de la anul este hotărât să nu mai candideze, pentru că nu are cu cine. "Nu mă lasă să fac nimic. Stau pe loc şi nu pot să realizez nici un proiect din cauza consilierilor. Au primit ordin de la ăia mai mari să nu mă lase să fac ceva pentru localitatea asta. Dacă vor continua aşa, la anul nu mai candidez", declară Cristea Gâscan. Edilul a declarat că a vrut să dea cadouri copiilor de sărbători, pachete pensionarilor, bani veteranilor, de Ziua Eroilor, însă consilierii nu au fost de acord. "Nu au vrut să voteze, mi-au spus că vreau să fac propagandă pe banii primăriei", a precizat Gâscan. "Pierd 150.000 lei pe an pentru că nu sunt de acord să măresc taxele şi impozitele la tractoare şi camioane. Nu ştiu ce să mai fac", a mai continuat primarul. Edilul nu are sprijinul nici măcar din partea viceprimarului, Ştefan Marius. Deşi este pedelist, spune Gâscan, ar fi fost dispus să-i dea o mână de ajutor, dar nu-l lasă alţii. "Am vorbit cu viceprimarul, a spus că mă ajută, că va vota proiectele, însă nu a fost aşa. Când l-am întrebat de ce nu a votat, a spus că l-au ameninţat ceilalţi că-i retrag sprijinul. Atunci, eu ce să fac? Să stau ca prostul degeaba la primărie?!", a conchis Cristea Gâscan.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine camiam bagat copii la RAJA dupa c am dat contractul de apa am 300h propritate lucrez 550h mi serupe
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218