REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul Decebal Făgădău, în CURĂŢENIE JAPONEZĂ pe Plaja Modern!

Primarul Decebal Făgădău, în CURĂŢENIE JAPONEZĂ pe Plaja Modern!

Replica API 12 iunie 2018 | 00:43 420

Plaja Modern din municipiul Constanţa a fost luată la paşi mărunţi de către cei care vor să o elibereze de gunoaie! În frunte cu participanţii, primarul Decebal Făgădău, ajută la curăţarea plajei sub o nouă formă, în stil japonez!

Încă de la ora 10:00 doritorii la acţiunea de ecologizare a plajei au fost aşteptaţi pe plaja Modern. Acțiunea ”5S Public” - „Curățenie la standarde japoneze“- este un eveniment complex de aplicare a metodelor japoneze Kaizen, pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, administrație publică, mass media și ONG-uri. Aceasta presupune ecologizarea spațiilor publice din România, în stil japonez, conform filosofiei Kaizen.

"Pentru al 8-lea an consecutiv, Institutul Kaizen România și Asociația KAIZEN Manager Club, alături de Asociația Clean-Up Japonia, organizează acțiunile „5S Public”, în cadrul Programului „Educație KAIZEN™️ pentru România”, iar în acest an, pentru prima dată, o astfel de acțiune are loc și în Constanța, în zona Plajei Modern, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.", precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fecalau mare aspirator de frunze,bistari fratii de la apele sigur i-au ugmentat labiile cu ceva verrzisori,personal nu merge la marea neagra pe plaja
0
0
eu nu stiu ce vrea sa tot arate cu actiuni de acest fel, clar isi face imagine, vrea sa arate ca a facut totusi ceva, ........ si de cand este primar numai la asa ceva iese ca la altceva nu se pricepe ................ poate candva o sa-l vedem ca a pus mana sa faca ceva cu Cazinoul care sta sa cada.
3
0
Dle Fagadau, ati plantat pe Traian in zona monumentul eroilor , cca 50 pomi , magnolii.. , frumosi mari..., lucratorii dvs i-au pus in piatra beton si asfalt, acum cel putin jumatate sunt uscati..., cine plateste ??, dar ce oameni pot fi aceia??
8
1
Oamenii au dreptata puneti cersetorii tiganii si boschetarii care beneficiaza de ajutoare sociale si care stau la cersit la biserici si pe centru orasului sa munceasca
6
0
Doamne unde am ajuns cu poporul asta?! Acum cativa ani un prim ministru tehnocrat culegea gunoaie in zona numita Delta Vacaresti acum primarul unuia din cele mai mari municipii strange gunoiul de pe plaje. Bai labelor v-am votat sa dormiti in primarie rezolvand problemele orasului pentru gunoieri nu trebuie sa votam. Astia ori sunt handicapati ori habar nu au ce atributii are un primar si mai ales responsabilitati. Sictir golane!
5
0
Nu credeam ca poateexista un dezastru mai mare ca Mazare. Deja mi-e groaza sa ma gandesc la urmatorul primar pesedist Horica? ales chiar de putorile scandalizate care o freaca pe gratare sau domesticii in ziua votului si plang ulterior ca le-au pus babele si moshii pomanagii primar.
5
1
Il astept si pe varianta, sa curete dupa curve , servetelele si prezervativele ramase in urma lor
5
1
Slugoiul nu realizeaza cat e de penibil prin participarea la astfel de activitati de voluntariat, in care altii fac treaba Primariei?
11
1
Alte orase de seama Constantei , din Ardeal sau Banat , arata ca-n Austria si nu au puterea financiara a Constantei !! Iar noi , la nivel de civilizatie , rivalizam cu Caracal sau Videle .
10
1
cel mai slab primar din istoria orasului
17
1
Ai adus cel mai prost sef la noi
5
1
deja e o problema medicala... auzi, sa iesi ca maimutoiul in fruntea unui ONG ca sa ce ? a terminat treaba la birou, a atras fonduri, a peticit strazile caci la fiecare 100 de metri dai intr-o groapa, etc etc. greu blestem pe constanta...
12
1
Si cu zecii de caini vagabonzi de pe plaja ce faceti?
9
2
Avem cel mai slab primar ,orasul arata groaznic...
16
2
Unde sunt asistatii social? De ce nu sunt pusi la munca acesti indivizi, care sug din banii nostrii? Refuzam sa le mai dea bani, din banii nostrii !
19
1
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedinte Traian
1
6
si cu restul orasului care arata ca o balega ce facem?
18
2
fagadaule de ce nu scoti locuitorii din h coanda si cu tine in frunte si sa faceti curatenie...nu sa imi pui mie afis la scara ca sunt obligat sa curat ce vin tiganii tai si arunca pe unde apuca...
23
2
Nu exista unii platiti pentru asta, APELE ROMANE.....
14
0
Esti depasit.....
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218