REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Albeşti ameninţă cu demisia din cauza afaceriştilor de la Argenta

Primarul din Albeşti ameninţă cu demisia din cauza afaceriştilor de la Argenta

Replica API 30 iulie 2011 | 00:00 128

Pedelistul Moldovan acuză că liderii partidului "au vândut Constanţa"

Pedelistul Moldovan acuză că liderii partidului "au vândut Constanţa"

Primarul comunei Albeşti, pedelistul Gheorghe Moldovan, spune că este la limita puterilor şi că urmează să-şi dea demisia din funcţie, acuzând că partidul din care face parte nu-l sprijină, ba mai mult, în încercările sale de a salva bugetul localităţii, s-a lovit de nepăsarea oamenilor legii. "Pentru a doua oară de când am preluat funcţia de primar, m-am trezit că avem conturile blocate.

De data asta, firma SC Argenta Star ne-a pus capac, pentru neplata unor facturi. Însă eu, de când am fost ales primar, încerc să demonstrez că în cazul anumitor contracte au fost făcute falsuri. Şi mă tot rog de poliţişti să cerceteze speţa reclamată de mine şi nu se întâmplă nimic. Îl tot caut pe un poliţist, unul Smochină, la care este plângerea mea, şi mă tot ocoleşte. Aşa nus e mai poate. Străzile sunt praf, iar liderii partidului, miniştrii, nici nu se uită la noi, primarii constănţeni", reclamă primarul. "Am ajuns să nu mai am linişte, de când cu primăria. Am probleme şi acasă, de când tot încerc, parcă de unul singur, să fac ceva pentru comuna asta. Şi nu reuşesc mai nimic, nu sunt bani, conturile sunt blocate, străzile sunt praf", mai susţine primaru. Referitor la firma care a solicitat, de data aceasta, să fie blocate conturile Primăriei Albeşti, aşa cum afirmă primarul, ea aparţine cunoscuţilor afacerişti Gheorghe Fechete, Neculai Ciupercă şi Stelian Fottu, cunoscuţi şi ca "regii" terenurilor din zona Mamaia-Năvodari. Cât priveşte acuzaţia edilului cum că "liderii PDL şi miniştrii nu se uită la primarii constănţeni", Gheorghe Moldovan a mai adăugat că: "din ce am auzit eu, Constanţa este vândută altora! Noi, pedeliştii de aici, nu contăm în calculele de la centru şi, mai mult, am auzit că pentru judeţul Constanţa şi alte trei judeţe nici nu se va începe proiectul ăla pe care îl aşteptam cu toţii, cel privind 10 mii de kilometri de drumuri asfaltate".

Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218