REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primarul din Băneasa, CIRC în fața polițiștilor: a încercat să fugă pentru că avea permisul SUSPENDAT!

Primarul din Băneasa, CIRC în fața polițiștilor: a încercat să fugă pentru că avea permisul SUSPENDAT!

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:07 1919

Circ și urmăriri pe drumurile din județul Constanța! Oamenii legii, în urma unui apel prin 112, au oprit în trafic, joi, 17 octombrie, un autovehicul, însă șoferul a refuzat să se legitimeze. După îndelungi discuții, timp în care conducătorul auto a încercat să fugă de la fața locului, polițiștii au reușit să-l identifice, cu precizarea că este vorba despre Paul Coliș, primarul din Băneasa. În cele din urmă, în timp ce oamenii legii făceau verificări, primarul chiar a reușit să fugă, fiind urmărit în trafic. La un moment dat a abandonat mașina și a fugit pe câmp, fiind prins la scurt timp. Acesta avea permisul de conducere suspendat pentru depășirea limitei de viteză, astfel încercând să se sustragă controlului.

foto: arhivă

Acum s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Paul Coliş

Precizăm că, potrivit Art. 335 din Noul Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

L.I., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti grija urmeaza la baneasa filtre mari !!!!
0
1
Acest asa zis politai nici nu stie de unde mai are sa primeasca mita, problema lui este pe ROL;Cat despre cateii lui sunt aceia care isi permit sa faca tot ce vor pe strada ,intreceri, drifturi si tot ce vor , rusine acestui om care se crede om al legii RUSINE.
4
3
Ce lume rea si militianul ala de eugen nu a avut ce face decat sa il alerge pe primar a uitat ca sugea degetu pe la baruri pazea usile o sai cada si lui gradele cat de curand pe alti care umbla morti nui mai alearga se face ca ploua
7
1
Pacat am fost un profesor de matematica bun,un tata adevarat ptr Silvia si Dan dar am avut pe Marioara nora mea o femeie usuratica.
6
0
Adevarat ,incult impreuna cu viceprimarul,fac zbuz de functiile pe care le detin, niste nenorociti au uitat ca au fost alesi de cetateni,traficanti si penali. Sau milogit pentru voturi si au uitat de unde au plecat.iau mita pentru favorurile unor persoane.
7
1
95% din primari sunt infractori.
14
0
Ciobanul se credea cu caruta. Eugen militianul sigur nu stia ca are permisul suspendat
13
0
Gusteru la dat in gat
6
3
Ia zi Eugene si de asta stiai ca nu are permis, ca si de ceilalti?
7
1
Pai daia la facut sat, sa nu aiba multa politie
11
2
DINTARU LA DAT IN GAT
7
3
... ce pretentii sa mai ai de la restul de concetateni ! Baneasa : un oras mirific !
11
2
Extraordinar, primarul din Baneasa tragatorul cu arma de vanatoare in tigani, este prins conducand fara permis. Curat murdar, coane Colis !
23
4
Nimeni nu este mai presus de lege asa ca ....la puscarie!!!!!
30
2
Bai fratilor,daca a gresit sa suporte nimeni nu este mai presus de lege...si...pe Leo nu-l mai huiduiti atat omul asta vrea s-a faca ceva pt noi...
16
13
Bravo ca la prins
28
10
Va dati seama ce nivel al educatiei au oamenii de acolo daca voteaza niste infractori drept primari. Pai ce exemplu si ce poate sa faca asemenea ordinar?
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369