REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul din Castelu a luat cartonaşul roşu de la PDL

Primarul din Castelu a luat cartonaşul roşu de la PDL

Replica API 4 martie 2013 | 00:00 104

Cică pedeliştii îşi fac griji pentru sănătatea lui Anghel

Cică pedeliştii îşi fac griji pentru sănătatea lui Anghel

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, nu stă pe roze în partid, fiind ameninţat de conducerea judeţeană cu excluderea din PDL.

La ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean -PDL Constanţa, preşedintele organizaţiei, senatorul Christian Gigi Chiru a solicitat colegilor un punct de vedere cu privire la primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel: dacă se impune excluderea acestuia din partid sau dacă trebuie mustrat pentru ieşirile "în decor". Ieşirile se referă la declaraţiile critice exprimate de Anghel împotriva conducerii PDL Constanţa. În plus, Nicolae Anghel a anunţat că o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL, în timp ce se ştie că Gigi Chiru este un susţinător al lui Vasile Blaga.

Cu 12 voturi pentru, membrii BPJ s-au exprimat pentru excluderea acestuia din partid, 10 au fost "împotrivă" şi 2 - nule. Votul nu înseamnă însă excluderea lui Anghel din partid, întrucât, conform statutului PDL, trebuiesc urmăriţi anumiţi paşi în luarea unei astfel de decizii. Mai exact, BPJ transmite această propunere de excludere Consiliului de Coordonare Judeţean, care trebuie convocat în 30 de zile. În cadrul CCJ urmează votul prin care se decide excluderea.

Contactat de Replica, senatorul Chiru a confirmat decizia din BPJ: "Într-adevăr, a existat în cadrul BPJ un vot prin care s-a luat decizia de a propune în CCJ excluderea primarului din Castelu, pentru comportamentul nepotrivit din ultima perioadă, prin care a adus atingere partidului".

Mai amintim şi faptul că, la alegerile pentru stabilirea conducerii PDL Constanţa, desfăşurate de dată recentă, Nicolae Anghel nu a candidat pentru vreo funcţie, în schimb a protestat continuu, până când i s-a făcut rău şi a fost luat cu salvarea. În aceste condiţii, au comentat unii pedelişti, "mai bine îl trimitem să stea acasă, decât să i se facă iar rău pe la partid".

Vom reveni.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614