REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul din CERNAVODĂ s-a apucat să reabiliteze PARCURILE din oraș

Primarul din CERNAVODĂ s-a apucat să reabiliteze PARCURILE din oraș

Replica API 2 noiembrie 2020 | 18:00 2824

Imediat după alegerile locale ce au avut loc la finele lunii septembrie, Liviu Negoiţă, primarul oraşului Cernavodă, a decis că nu mai are ce aştepta şi s-a pus pe treabă imediat. Astfel, acesta are în plan modernizarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă din oraşul pe care îl conduce. Conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice, oraşul Cernavodă, ca parte contractantă, dorește să înceapă execuția lucrărilor de arhitectură peisagistică a terenurilor de joacă, valoarea totală estimată a acestora fiind de 3.183.297.91 de lei.

Obiectul contractului

Obiectul contractului este reprezentat de lucrări de execuţie pentru obiectivul de investiţii „Modernizare spaţii verzi şi locuri de joacă în oraşul Cernavodă”. Valoare estimată a lucrărilor este de 3.183.297,91 de lei fără TVA din care: lotul 1 este reprezentat de reabilitarea parcului Tudor Vladimirescu, având valoarea estimată de 440.168,21 de lei fără TVA, lotul 2 este reprezentat de modernizarea parcului Mircea cel Bătrân, având valoare estimată de 422.388,42 de lei fără TVA, lotul 3 are în vedere lucrările de reabilitare a parcului situat pe strada Viorelelor, având valoare estimată de 790.642,39 de lei fără TVA, lotul 4 are în prim plan lucrari de executie pentru Amplasament Columbia de pe strada Liliacului, având valoarea estimată de 752.146,15 de lei fără TVA şi ultimul lot este reprezentat de modenrizarea locului de joacă pentru copii din strada Titulescu, având valoarea estimată de 777.952,74 de lei fără TVA.

Condiţii de participare

Ofertanţii nu trebuie să se regăseasca în situaţiile prevazute la art. 164; art. 165; art. 167 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice. Documentele justificative, prin care ofertanţii pot participa la licitaţie, sunt următoarele: certificate constatatoare privind lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat, etc.) din care trebuie să reiasă că ofertantul nu are datorii, restanţe la momentul prezentării lor; cazierul judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia. În ceea ce priveşte persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante definite conform a articolului 21, alin 5 si 6 din HG nr.395/2016, în ceea ce priveşte organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Liviu Cristian Negoiţă - primar; Serif Cîrjali – viceprimar; Silvica Olteanu – secretar UAT.

Ofertanţii vor prezenta o listă a principalelor lucrări similare

Ofertanţii vor prezenta o listă a principalelor lucrari similare cu cele care fac obiectul contractului, executate în ultimii 5 ani. Din listă trebuie să rezulte că ofertantul a executat lucrări similare celor care fac obiectul prezentei achiziţii.

Prin “lucrări similare”, autoritatea contractantă înţelege lucrări noi sau lucrări de intervenţie la lucrări existente de: execuţie, reabilitare, modernizare parcuri şi/sau locuri de joacă sau alte categorii de lucrări similare. Prin sintagma „şi/sau”, autoritatea contractantă înţelege oricare din tipurile de lucrări enumerate ce pot fi cumulate în vederea îndeplinirii cerinţei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 noiembrie 2011, ora 15:00.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"ACVARIUL ORASULUI CERNAVODA" NU TREBUIE SI EL INTRETINUT UNDE RECHINII CEI MARI FAC NATATIE PROTEJATI DE SISTEM.EI NU AU VISAT VREODATA SA AIBA VILE CU SPA LIMUZINE FARA UN MINUT DE MUNCA IAR PROSTIMEA SA MEARGA ZILNIC LA MUNCA PE UN SALARIU AMARAT DE MINIM PE ECONOMIE SI FARA UN DREPT IN ACEASTA TARA.NU ESTE MAI BINE SA FII INTERLOP SI PROXENET FIIDCA SISTEMUL ESTE LA PICIOARELE TALE?.TRAIASCA PROXENETISMUL IN ACEASTA TARA CARE DEJA NAUFRAGIEAZA SPRE HAOS.
2
0
Cand intrati la puscarie pentru cele 2 rapoarte ale Curtii de conturi ?????
2
0
cu o gramada de banuti trebuesc pazite, intretinute altfel in cateva luni ajung vai de ele! Educatie precara a tineretului si nu numai lasa de dorit in targ,golaneala, lipsa locurilor de munca si situatia actuala vor fi primii care vor beneficia de investitii scumpe , politia locala , cetatenii trebuesc implicati in pastrarea lor,responsabilii de parcuri cu atributii clare sa si aduca aportul in paza lor !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614