REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul din Cernavodă, "tras de urechi" de un tânăr al oraşului - vezi SCRISOAREA DESCHISĂ

Primarul din Cernavodă, "tras de urechi" de un tânăr al oraşului - vezi SCRISOAREA DESCHISĂ

Replica API 6 august 2015 | 00:00 320

Primarul din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, este “tras de mânecă” de un tânăr al oraşului, care are mai multe lucruri să îi reproşeze. Acesta i-a transmis edilului următoarea scrisoare deschisă:

„Stimate domnule primar, Gheorghe Hansa

Pentru ca tin la orasul in care am invatat,la orasul in care m-am format ca om,doresc prin intermediul acestei scrisori sa trag un semnal de alarma,pe care va rog sa-l receptati.

Tin sa va mentionez ca SUNTETI PE DRUMUL GRESIT,si asta inca de la inceput,pentru ca va concentrati pe imagine (sa nu vorbim de actele penale) nu pe realitate ,luati decizii cu fata la sondaje nu cu fata la Cernavodeni.

Va adresez aceasta scrisoare deschisa ca urmare a discutiilor aparute in presa si in randul cetatenilor din orasul Cernavoda privind strategia de dezvoltare integrata a orasului Cernavoda 2015-2020. Chiar daca sunteti initiatorul acestui proiect sper ca nu faceti din asta(campanie electorala) ne-ati promis ca nu veti mai candida si va veti plimba cu rulota prin Europa.Oricum ar fi, proiectele dumneavoastra lasa de dorit.Printre cele mai notabile aspecte se regaseste si introducerea tramvaielor in oras .Consider ca nu este momentul pentru constructia cailor ecologice de transport ,va solicit sa gasiti mai intai solutii pentru problemele reale ale Cernavodenilor ,nu sa propuneti spre aprobare proiecte fantasmagorice ca "metroul" "nave antice" "tramvaiul" sper ca nu va ganditi si la un "aeroport" .Dorinta noastra este sa nu distrugem ceea ce exista ci sa completam cu ce credem noi ca lipseste unui oras.Si va spun "LIPSESC MULTE" .Transportul public local este o realitate necesara care se poate rezolva fara sine de tramvai,doua microbuze este o alternativa de deplasare ,de la un punct la altul,eficienta sigura si comoda in care ne putem trezi intr-un oras mai civilizat ,mai deschis la interior pentru locuitorii sai,mai deschis la exterior pentru turisti.

Va mai suportam capriciile un an cu speranta ca Cernavoda va putea avea un candidat credibil la fotoliul de primar al Cernavodei ,demnitate de care nu prea ati fost prea...demn,parerea mea !

Va rog in schimb ,sa raspundeti Cernavodenilor prin lucruri concrete .Va doresc mult succes!

Locuitor al orasului Cernavoda,

Robert-Eusebiu Spârcaci”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Robert....cand aud numele acestui homosexual ma bufneste rasul,atata vrea sa iasa in evidenta ... si asta este defapt.. un homosexual si un escort care intretine relatii sexuale cu barbati contracost
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367