REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul din Cogealac vrea să închidă gura cârcotaşilor: Asfaltăm 10 km de străzi

Primarul din Cogealac vrea să închidă gura cârcotaşilor: Asfaltăm 10 km de străzi

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:00 803

Până la sfârșitul anului, comuna Cogealac va avea 10 km de străzi asfaltate. În momentul de față se lucrează pe mai multe străzi: strada Nucilor este deja gata, mai urmează doar stratul de uzură. La fel, și strada Viitorului. De asemenea, şi străzile Revoluției şi Câmpului sunt în stadiu de asfalt, în timp ce pe strada Înfrăţirii a fost pus primul strat de piatră şi a început al doilea; strada Oituzului este şi ea la stadiu de săpături, ca şi străzile Orizontului şi Poştei.

„Pe toate străzile au fost făcute racorduri la canalizare, iar pe fiecare stradă se pune geotextil şi abia apoi piatră. Facem lucrări ca la carte. Multe firme nu au venit la licitaţie pentru că s-au speriat cât e de muncă. Nu se toarnă direct strat subţire de asfalt, ci se sapă, se scoate pământ, se pune piatră, se aduce la nivel şi abia apoi asfalt, plus strat de uzură. au venit şi cei de la Inspectoratul în Construcţii să verifice fiecare stradă.

Pământul pe care îl scoatem, îl vom folosi la extinderea cimitirului”, a explicat primarul comunei, Gheroghe Alexa. Acesta a adăugat că, în ciuda reclamaţiilor şi a cârcotaşilor, chiar vrea să facă drumuri de calitate în comună: „Facem 10 kilometri, apoi reluăm asfaltările în 2018, nu forţăm lucrurile, pentru că nu se poate lucra în sezonul rece”, a conchis edilul.

A.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parlit bou
0
0
Barfa satului nici consilier nu esti
1
1
Ma da mult minte ma pai 10 km nu cred ca sunt toate drumurile comunale cred ca pune la socoteala si ce-au facut eolienele si dj ca sa-i dea 10 km de unde daca ce asfalteaza o strada are maxim 400-500 m si sunt 4-5 strazi dar sunt si strazi mai mici
3
0
Cogealac un fel de ZONA 51.. toate strazile au lungimea de 1 km din spusele primarului, dar in realitate lucrurile stau altfel .... Se vede ca habar nu are de proiect acest ospatar, pardon primar este si normal din moment ce nu a facut el proiectul. Eu zic ca mai bine se angajeaza la o firma de constructii sau la o cariera de piatra ca se pare ca stie cateva sorturi de piatra.
5
0
Am ras 10 min incontinu, ce pozitie de elev care spune lectia a luat primaru in filmare... Dragi cititori acest primar nu va apuca sa isi i termine mandatul pt ca este un mare hot si este inconjurat de hoti. Poate tot el ne spune daca avea voie sa faca deratizarea scoli cu firma consilierul CUTU care a costat exorbitanta suma de 850 milioane. HOTILOR
7
2
Macavei esti mic.Te dai mare cu proiectele lu Cati.Vrei sa rupi gura satului si crezi ca oamenii nu stiu ce fel de om esti? Pe Cati nu o sa il ajungi nici in o mie de ani. Cati a dat detoate,tu ce ai dat? Vorba aia,vrei nu vrei tot un lindic esti Macavei.Hahaha
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367