REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Eforie, depăşit de situaţia hotelurilor abandonate

Primarul din Eforie, depăşit de situaţia hotelurilor abandonate

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 3458

În sudul litoralului contrastul între lux și imobile aflate într-o stare foarte avansată de degradare este destul de evident. De exemplu, chiar de la intrarea în stațiunea Eforie Nord te lovește o imagine a neputinței și nesimțirii totale din partea proprietarilor hotelului Meteor, dar și a celui de vizavi, care zac, de ani buni, în degradare.

Litoralul românesc nu înseamnă numai lux şi extravaganţă. De la nord la sud, printre hotelurile de cinci stele se înşiră şi ruinele multor complexuri care au fost pe vremuri celebre. Gloria din perioada comunistă s-a pierdut odată cu privatizarea şi doar fotografiile și filmările de arhivă mai amintesc de strălucirea perlelor litoralului. De exemplu, la intrarea în Eforie Nord iese în evidență un hotel lăsat în paragină de ani de zile, Meteor, cu pereți scorojiți și o curte mică neîngrijită. De la prima vedere s-ar părea că se dorește realizarea unei reabilitări prin zonă, în curte aflându-se câțiva paleți de pavele. Aceasta nu este singura clădire lăsată în paragină de ani de zile, în localitate aflându-se mult mai multe…

Robert Nicolae Șerban: Clădirile sunt supraimpozitate cu 500%

Conform primarului localității, clădirile ce se află în astfel de stări de degradare au fost supraimpozitate cu 500%. Tot acesta susţine că orice ruină aduce prejudicii de imagine localității, iar aceste decizii vor continua dacă nu se iau măsuri.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curselor mancati cacat
0
0
Demolare cu dinamita... ternul tb confiscat si costul demolarii imputat fostului propietar
1
0
Cojocare mai vii acasa de pe comunitate hai ca te pregatesc de campanie fraiere lasa coletele alea odata
3
4
Acest primar este depasit de orice situatie... este incompetent! DEMISIA!!
0
0
Usor usor se distruge tot cu betoanele lor la ce leo folosi????urat urat
0
0
unde sunt conditii vin investitorii, unde este coruptie nu !
5
0
primarul a facut dezastru se imprumuta mereu de bani fiindca primaria a intrat in faliment. oare ce a facut cu banii de gaze si modernizare in special la Eforie Sud. vin alegerile vom vota alt candidat sigur .
5
5
Primarul acesta vinde tot. Daca intradevar a inchis accesul catre plaja din nord, este caz penal. Chiar daca i-a vandut unicul drum catre plaja a turistilor lui Banica, nu trebuia sa sara legea si aici si sa-i dea autorizatie pentru 4 etaje. Este trimis deja in judecata pentru abuz si cred ca urmeaza si acuzarea pentru ca a vandut drumul catre plaja. Am inteles ca cei cu hotelurile din zona i-au facut plangere penala la Parchet pentru aceasta. A fost si a amenintat pe toata lumea sa nu depuna plangerea.
7
4
Pentru cei ce se intreaba in legatura cu cladirea cu multe etaje ridicata de Andreea Banica in drumul de acces catre plaja debarcader din eforie nord, sa stiti ca Serban Robert a primit cateva apartamente in noua constructie a Andreei Banica pentru a-i elibera autorizatia de constructie in aleea publica catre plaja. Rusine ce s-a ajuns. Daca accesul catre plaja din Eforie a fost vandut de Serban, atunci acesta se bucura de protectia interlopilor sigur. Acest om conduce Eforie acum.
8
3
Eforie nu este o statiune pt.tineri!Aveti vreun club,vreo discoteca,teatru in aer liber macar?Mizerie pe faleza cat cuprinde! La ,,Bai reci" nu se mai merge de ani de zile,ce gaseste turistul in Eforie?Hamsii,impinge-tava,aceleasi marfuri si suveniruri de ani de zile!Statiune pentru pensionari,cel mult!
10
2
Specimenul asta este depasit de viata.inainte ma mandream ca sunt din Eforie.acum..
10
2
Asta inseamna sa dai autorizatii de construire aiurea. Localitatea era complet sistematizata dinainte de 1989.
12
0
Eforie este piesa din micul puzzle infect in romania care trebuie tinuta in cacat, distrusa, pentru a redirectiona tot turismul spre statiunea securistior, mamaia nord. O gandire bine afundata in hazna, pentru a cumpara unor beizadele drogate niste jeep-uri. Nicidecum binele romanului ca rezultat. Primarule cu ochi albastri, priveste bine in oglinda in fiecare dimineata si blesteama-ti fiecare secunda pentru participarea la marele jaf.
17
0
Proasta informare! Orasul arata f bine iar locuitorii vor vota R Serban! Invidia e mare!
6
16
Este clar ca ne trebuie un alt primar care sa conduca urbea, este o rusine ce se intampla in Eforie.
14
2
Primaria a eliberat autorizatie in decembrie 2019 pentru o constructie care a rasarit drept in aleea de acces spre plaja Debafcader din Eforie Nord, unicul acces catre plaja fiind inchis de catre beneficiara constructii cu multe etaje- Andreea Banica Mitrea. Nu inteleg cum a putut primarul din eforie sa elibereze asa autorizatie. Au vandut aleea publica catre plaja, apoi au permis pe aceeasi alee o constructie cu 3 etaje ! Trebuie expropiati urgent ! Este calea de acces publica care s-a vandut penal !
17
2
ce adunatura de neispraviti la primaria Eforie lucreaza la faleza de ani de zile anul trecut au zis ca in mai 2020 este gata. Pe 1 iunie 2020 faleza arata ca dupa bombardament putinele lucrari facute sunt de mantuiala si pe bucati praf dezordine materiale aruncate de-a valma 2 muncitori care se faceau ca lucreaza si un excavator care nu facea nimic decat sa se plimbe si sa imprastie praful. Nu-i trage nimeni la raspundere pe hotii si incompetentii astia.
16
2
Moooie Bosogeanu!
6
1
Vedeti ca ati scris numele si ati pus poza gresit. Ala e un maimutoi din primarie. Primarul este Nicu Crusoveanu, el strange spagile si ii mai da si la maimutoi de o acadea
16
2
EFORIE ARATA CA IN ANII CINZECI.STRAZI PIETRUITE.DE 3ANI STRAZI IN REPARATII,CARE NU SE MAI TERMINA,PRAF,TIGANIE.CE TURIST SANATOS LA CAP VINE IN EFORIE?
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108