REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Hârșova ajută locuitorii să se angajeze

Primarul din Hârșova ajută locuitorii să se angajeze

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 1359

Odată cu starea de urgență și cu măsurile luate prin Ordonanțele Militare, foarte mulți români s-au văzut fie fără un loc de muncă fie doar cu venitul rezultat din șomajul tehnic.

Viorel Ionescu

Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, vine în ajutorul celor care au o situație financiară precară sau care nu au un loc de muncă și nu își pot asigura, ori completa, veniturile în această perioadă destul de critică, prezentând o ofertă de angajare de personal necalificat. Conform spuselor acestuia, deși sunt destul de multe persoane care reclamă faptul că nu au venituri și nu au din ce trăi, niciuna dintre acestea nu s-a arătat interesată de aceste locuri de muncă. Îndemnul edilului este ca locuitorii Hârșovei să profite de aceste oferte, mai ales dacă situația personală și profesională nu le oferă prea multe alternative și mai ales în aceste condiții în care foarte mulți angajatori trimit angajații în șomaj tehnic.

”Mi-am propus ca în această perioadă să fac și pe un fel de agent al forțelor de muncă, pentru a da ocazia cetățenilor să muncească. Trebuie să înțelegem că respectarea măsurilor de izolare nu înseamnă să încetăm orice activitate, să nu mai muncim, și să așteptăm să ne ajute cineva pur și simplu. Am luat această hotărâre de a posta aceste oferte ale diverșilor agenți economici din Hârșova, pentru a da ocazia celor care nu au un loc de muncă, să câștige un ban cinstit. Vreau să îi fac să conștientizeze și să nu mai vină la primărie cu mâna întinsă că nu au nici un ban. Noi, ca primărie, ne ocupăm de persoanele de peste 65 de ani, fără aparținători, fără venituri decente. Restul...la muncă! Eu am luat această inițiativă pentru a închide subiectul despre cei care sunt în izolare și se plâng că nu au ce să mănânce. Păi dacă nu erau în izolare... ce făceau? Eu am informații că sunt persoane care intenționat se dau ca fiind în izolare pentru profita în vreun fel de acest lucru”, a declarat pentru ziarul Replica, primarul din Hârșova, Viorel Ionescu.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218