REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul din Hârșova: "PSD nu acceptă că a pierdut!"

Primarul din Hârșova: "PSD nu acceptă că a pierdut!"

Replica API 28 ianuarie 2017 | 21:06 1249

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, a susţinut o conferinţă de presă la sediul ALDE, în cadrul căreia s-a referit la viceprimarul Ionel Dia, cel care îl acuză de "incompetenţă".

„Nu mă raportez la comunicatul de presă dat de domnul Dia Ionel pentru că din punctul meu de vedere domnul Dia Ionel, făcând parte din PNL, într-o normalitate, nu ar trebui să vorbim despre el. Atunci, cu toții ați văzut că am fost mai tăcut. A venit momentul să arătăm poate o altă față a orașului Hârșova și de ce acolo este acest conflict. Nu este un conflict din punctul meu de vedere, între ALDE și PSD, ci este un conflict între generații, între persoane care nu acceptă la 7 luni de zile după alegeri că au pierdut”, a spus primarul din Hârșova.

Cu referire la acțiunea de strângere de semnături pe care a demarat-o Nădrag Tudor, liderul PSD Hârșova și anunțul făcut printr-un comunciat de presă pentru a-l suspenda pe actualul primar, Viorel Ionescu, primarul consideră că PSD Constanța nu are idee de acțiunile demarate de organizația din Hârșova, căci acel comunicat nu are ștampila partidului. „Mie îmi este greu să cred că conducerea de aici de la Constanța a PSD are idee sau a dat girul acțiunii de acolo pe care a derulat-o domnul Nădrag Tudor. În comunicatul de presă nu văd ștampila partidului. Am văzut un comunicat din partea unui reprezentat a conducerii PSD care a spus că acolo al Hârșova nu are idee și că va purta discuții. Acest comunicat este doar semnat, nu și ștampilat”, a precizat Viorel Ionescu.

El este acuzat că nu a mai ieșit din birou de luni de zile, de la finele alegerilor locale, însă Viorel Ionescu punctează ferm că a lucrat în beneficiul orașului, cu proiecte de interes local. „Eu când am preluat mandatul de primar prin care mi s-a adus la cunoștință proiectele preluate și anume: 3 proiecte în derulare, 2 proiecte care intră la finanțare și 4 proiecte ce urmează a fi depuse. Aceasta e lista pe care am primit-o în momentul în care am intrat în primărie. Din momentul în care am început mandatul până în momentul de față am așa: 2 proiecte, acele de care vă spuneam pe care le-am luat și le continui, am 12 proiecte depuse spre finanțare și am 5 proiecte în lucru. Din cele 12 proiecte vă pot spune faptul că am un prim proiect pentru categoriile defavorizate din zona de vest a comunei Hârșova, am un alt proiect cu privire la realizarea unui parc industrial în orașul Hârșova, proiecte cu privire la realizarea unor bazine de înot, patinoare artificiale și complexe sportive, am depus la ANL cereri pentru a construi locuințe pentru tineri – 2 și pentru medici specialiști și locuințe de servicii câte unul pentru fiecare, am depus pentru asfaltare a 8 km de stradă”, a punctat primarul.

C.C.

Citește și:

SCANDAL la Primăria Hârșova: vicele îl acuză pe primar de incompetență și nepăsare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PT TRIAN ; DE CE NU A FOST NADRAG IN STARE 8 ANI SA DESCHIDA CAMINUL DE BATRANI SI ACUM VA FUTE GRIJA CA L DAM IN ADMINISTRATIE LA TURCI DACA ESTI IMPOTRIVA DA O SI PE NEVASTATA LA EI CA SUNT BOTEZATI SI O AU BELITA GATA SA I MANANCE BEREGATA..
0
1
O matura pe mata
0
0
Ce mincinos esti vrei cu psd, din cauza asta faci circ si reclamatii. I ai dat lui Luci Stancu 5 ha la puturoasa!
2
1
Ionescu este un frustrat. Este un incompetent care a distrua spitalul. Esti un frustrat!
2
0
Esti tampit Traiane. Tot scandalul este intelegere dintre DIA si PSD. Voi l-ati pus viceprimar nu cetatenii, ca sa va ajute sa mature documentele compromitatoare. Adica DIA e vointa PSD? Ati inebunit? Voi nu aveti oameni care sa fie in locul lui? Cum explicatii asta? De aia IL tineti acolo pe DIA .Ce treaba sa faca ? Toate functiile lui au fost politice. Pe unde a umblat nu a facut pui. L-au avortat toti. Nimic facut pe barba lui, cu examen, concurs, chestii. Noua ne zici de dia? Hai ca ne cunostem intre noi, nu stam in Paris.
1
0
luci stancu are 5 ha la puturosa
1
0
tot scandalul este ca primarul nu-l vrea nici in ruptul capului pe dia vice,vrea el sa conduca orasul cu cei sase alesi ai lui.unde s-a mai vazut asta?daca asta a fost alegerea impaca-te cu ideea si lasa-l sa-si faca treaba.nu esti bun de nimic ionescule,te tii doar de reclamatii puerile,anunturi la ziare si televiziuni si jigniri neincetate la adresa vechii conduceri a orasului.spune-ne si noua cum au ajuns turcii sa ia azilul in administrare?nu se sesiseaza nimeni,din romania noastra frumoasa nu se gasea un om de buna credinta s-o faca?de fapt voi va numiti "cinstiti" ???????
0
1
Da, bine ma harsovene. Du -te si semneaza pt referendum. Cine nu te lasa? Vezi ca umbla umilul ala de Nadrag cu satra lui de ,,Romi,, ca astia i-au mai ramas. Si apoi stergeti-va la cur cu el.
2
1
Vrem sa semnam pentru referrendum
1
1
Nadrag a furat motorina impreuna cu Durac si cu Bulgaru de la politia locala . Furau motorina de la liceu iar copiii nostrii stateau in frig !
8
6
se rupe craca
6
3
PT MARIA SA l pupe in cur ca nu a distrus NICI UN SPITAL DIN CONTRA A DISTRUS MANEVRELE SI NEREGULILE IAR MEDICII NU PLEACA . VA PARE RAU CA I S A TAIAT CRACA LU CHIOSCARUI DE BEICA SI NU SE MAI TIN SEDINTELE IN BUTIC AFARA CU EL LASATI DOCTORUL SA CONDUCA SPITALUL .
10
1
Sunt cel mai imaculat primar. Nu am mancat usturoi si nici gura nu imi pute. Am dat si eu 3 lei lu fi-miu si gata sariti in sus. Eu nu stiam ce face casiera cu banii. Ce treaba are primaru. Treaba murdara o faceau altii, mai mici. La mine ajungea produsul finit. Si viceprimarul a luat vreo 2 lei, dar.atat. promitem ca atat. Meritam si noi ceva in astia 8 Ani. Mai erau vreo 2 lei din cheta stransa de gazaru de la tiganii cu ajutor social si parca atat. Nu mai stiu. A, ba da si cu Beica vreo doua combinatii, cu aafaltarea, cu motorina si jur ca doar atat.Daca mai e ceva VA anunt.
16
2
Machedonii Banias si Chru tiganul mai bine candidau in Albania dar nici acolo nu castigau alegerile slehtca de penali a pus mana pe Hrasova va rade PSD cat de curand banditilor
1
4
Mai Dle Nadrag, bagati mintile in cap. Ce a fost nu va mai fi. Nu mai umbla dupa copite de cai morti. Baiatul asta face administratie. Stie sa se exprime, chiar si in engleza, se uita in ochii nostri cand ne vorbeste, nu in pamant, face administratie, nu ce faceai dta in chioscul de langa Primarie, este hotarat, ambitios si nu face ce ii spala altii urechea. Cum arata Primaria inainte cand Nechita Sorin, Ninja proxenetu si cu Beica erau primarii adjuncti. Ei VA conduceau. Ne obligati sa suportam nulitatile alea.Rusine!!! Lasati ca e de moi de ori mai bine acum, chiar daca va place sau.
17
1
Domnule Primar ai lasat un om sa moara de frig, ai angajat o coafeza manager de spital, ospatarita administrator, un paznic sef la.politia locala, oameni fara experienta in primarie. Doar decontezi promisiuni din campanie.
2
14
A invatat si Ionescu sa dea vina pe psd, pe pnl ptr faptul ca este un incopetent si depasit de situatie. Tata stancu si chirta rad de tine..
3
13
Nadrag si Beica au furat banii de la spital din hrana bolnavilor si a montat o eoliana care nu merge !
20
2
De cand a pierdut Nadrag cu gasca de penali sunt in delir permanent. Umbla pe strazi si fac gargara ca asta face, asta drege, noi am fost mai buni. Noi, beica chioscaru manager, gazaru cu cheta la tigani, Durac cu bidoanele in portbagaj, Nadrag strungaru, Brateanu mecanicu. Ce sa mai..., oameni deosebiti a pierdut Harsova. Vrem referendum, il vrem pe taticu inapoi.
19
3
De cand a venit baiatul asta Primar numai sacandal face. Nu aud nimic bun de harsova. Coafeze, hoti, acuzatii angajari pe pile. Nimic bun. Pacat.
5
19
Pleaca dracu din Spital. Lucrez in Spital si ma bucur ca in sfarsit IES la iveala toate neregulile. Nu mai mintiti ca a plecat Fricatel. E doctor in continuare. Numai ca nu mai are toate functiile posibile. S-a gasit un prost sa arunce gogosi pentru curiosi. Iese dracu in strada. Lasa ca Dr si-a umplut desaga, nu il plangeti. Sa iesim pentru ca Nadrag si Brateanu cu restul hotilor sa aduca banii nostri inapoi, nu ar fi mai bine?
23
6
Daca pleaca medicii si inchizi spitalul iesim in strada
4
23
Sa-ti fie rusine l-ai gonit pe Dr.Fricatel. ai pus spitalul pe chituci, este frig, medici pleaca din spital. Esti o mizerie.
11
23
Ai distrus spitalul,nenorocirile!
10
23
VREM referendum la CERNAVODA !
10
2
daca esti atat de prost si nu vezi ca nu este comunicatul scris de el ci este o reproducere facuta de ziaristi care au si ei dreptul sa mai greseasca si daca atat te-a deranjat din ce se scrie, este clar ca esti nadragist!!! Si pana la urma cred ca mai bine ne-ar face comuna, ca nu e nicio diferenta intre orasul Harsova si comuna Mihail Kogalniceanu. Asa am obtine si noi mai multe fonduri pe rurale.
22
4
Harsova este ORAS nu comuna domnule Ionescu. asa cum ati scris in comunicat. Rusine
10
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614