REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Mangalia a anunţat că au fost montate băncuţe, rulouri de gazon şi se lucrează la staţiile de autobuz

Primarul din Mangalia a anunţat că au fost montate băncuţe, rulouri de gazon şi se lucrează la staţiile de autobuz

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:17 532

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, îi ţine pe locuitori la curent cu lucrările declanşate. Astfel, el a postat pe Facebook:

"Așa cum v-am promis, vă țin la curent cu lucrările de reparații, întreținere și reabilitare care au loc pe domeniul public, în această perioadă. Așadar, continuă lucrările de reparații la sistemul de iluminat stradal, în mai multe zone din oraș. În parcul Evergreen, au fost reparate mai multe băncuțe care au fost vandalizate, iar în cursul zilei de ieri și de azi s-au efectuat inventarieri ale intrărilor în blocuri, de pe 21 de străzi, în vederea reabilitării.

Totodată, pe Șos. Constanței și pe strada Rozelor au fost montate noile stații de autobuz, iar astfel de stații vor fi montate și în alte zone ale orașului. De asemenea, pe B-dul Callatis se amenajează parcurile și spațiile verzi și continuă montarea rulourilor de gazon. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!"

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Construieste smecherul si interlopul unde vrea la Mangalia. Premarul radu cristian, inchid ochii si-ntand mana "da aviz sa va construiti ce vrea muschiul vostru chiar si pa nisipul plajii! Ce daca Mangalia este statiune turistica de interes national!. Marka interlopul banu la radu cristian si..gata avizul de la domn premar! Chiar pa plaja. Banu jos.
0
0
Un primar de tot kkat-ul! Proiectul ,,Cetatea Callatis" inceput in 2013 pe bani europeni nici acum nu-i finalizat! Bineanteles ca finantarea UE a fost taiat in urmatorul an ca nu putea radu cristian si gasca lui de HOTI sa fure banul public. Si din 2014 si pana acum, mergeti la Gradina de Vara Mangalia sa vedeti proiect la care de cinci ani sug godacii din primarie. La fel a fost si cu reabilitarea falezei. Taiat bani UE si bagat mana pana la cot in ab public ali radu cristian si banda lui de HOTI.
6
0
Nu pot sa spun decat ca am fost un mare prost cand l-am ales!
7
0
Cand a fixat pretul de 150 lei pune in calcul cheltuielile cu arhitectul care a proiectat liniile marcatoare, vopseaua, muncitorul care traseaza luniile si alte cheltuieli la care se adauga si un procent de profit ca doar nu se face nimic asa de dragul comunitatii si daca nu pica, curge.Uite asa mai ia niste bani fara sa faca nimic.Masina omului sta in ploaie,in vant sau soare, nesupravegheata, dar inconjurata de linii marcatoare.Ce inovatie!
7
0
1 litru de vopsea alba costa 10 lei si el cere 150 de lei ptr a ti parca masina pe un drum public ,pai ce parcari a facut asta frate ce bani a investit el in parcari....
8
0
Aveti primar ca voi. Urat, mic si negru. Si ticalosit.
10
2
Primare uitate ce face Bolojan la Oradea.
8
0
Punem rulouri ca de asfaltat ne trece.La inceputu sezonului a racait soseaua si asa a murit. Mai bine punea rulourile in gropi
9
2
Radu Cristian nu face nmic din banii lui ca sa-i multumim ! Nu este in stare sa gestioneze banii UE inafara de asi face blatul cu firme acreditate de el ca sa poata fura din bani.Amarit impozitele nejustificat ca sa aibe ce cheltui.Ii place banul public in conturile lui asigurandu-si batranetea.Rusine ca ne-ai pacalit furandu-ne votul,mai rabdam doi ani de zile.
6
6
Acuma pe bune,nu o fi primarul perfect,dar pare printrr cei mai buni din judet.
12
10
Sictir javra de pitic. Un mincinos ordinar. La puscarie o sa sfarsesti.
9
7
cristian radu un analfabet,ordinar,mincinos
10
11
N-a facut nimic deosebit!!! Din banii localnicilor a facut ceea ce trebuia sa faca, asa cum scrie in atributiile lui functionale! Mare rahat!
14
5
Smecher e cea mai inalta functie, poti fi si analfabet.
10
5
Cel mai smecher primar din toate timpurile, fraierilor
14
8
Prostilor nu mai stati in frig si noroi cu mana intinsa, capsunile spaniolilor va asteapta. Mweqe tiganilor mangalezi!
6
2
se prinde gazonul perfect pe ger..... Sifonam, sifonam
11
2
Pentru constanteni: vi-l dam si pe Radu Criatian si vi-l lasam bonus si pe Fagadau.
21
2
Daca tot sunteti nemultumiti...nu vreti sa facem schimb? Vi-l dam pe Fagadau si ni-l dati pe Cristian Radu. A? Ce ziceti?
22
2
Am dat spaga sa iau teren acolo Raim i a amenintat pe posibilii contralicitatori, am avut de unde ca am furat si acum vreau strazi canalizare curent electric din banii prostilor care stati la bloc sau in cartier si mi ati dat spaga toata viata sa am bani de terenuri Acum vreau sa am si cartier civilizat ca eu traiesc in noroi doar la figurat nu si la propriu
6
1
jumatica este specialist in stricaciuni a demolat garajele dar in locul lor urmeaza sa apara vile de ale pretinilor,locurile de parcare le-a trasat in strada iar acum soferii vor mai achita o taxa pentru soseaua comunala,pe langa rovigneta si care nu este mica 150 lei pe an,asta-i mai hot ca tacsu care imbutelia bere din tanc in sticle nespalate si o vindea ca bere la sticla
11
8
Bravo lui.E cam singurul din judet care face treaba!!!
15
13
Baaaa oamenii din cartierul dobrogea, inecati in noroi, fara utilitati si plii de sobolani , fara asfalt sau iluminat,........ Cine v a pus ma sa va mutati acolo??? Erati smecheri cand ati lua moca terenul??? Radu Cristian v a trimis acolo??? ca cacat va plangeti acum? Ati stat 10 ani, mai stati 10, ca rezolva Iorgus dupa reabiliatare.
14
14
Daca tot ne tii la curent, mai bine ai pune curent in cartierul Dobrogea 1 cretinule ! Stau oamenii de 10 ani de zile fara utilitati! Nu mai fi fals ca o papusa gonflabila!
16
12
Si la Ovidiu a MONTAT Pinokio rulouri si nu mai sunt ...HAHAHAHA!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218