REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul din Mangalia anunță extinderea rețelei de gaze

Primarul din Mangalia anunță extinderea rețelei de gaze

Replica API 9 iunie 2017 | 00:10 453

Primarul din municipiul Mangalia, Radu Cristian, a anunțat prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare că, în urma cererilor, rețeaua de gaze se va extinde în mai multe cartiere. În primă fază, extinderea se va face pe străzile Ion Mecu, Petru Maior, Petre Ispirescu și Ștefan Octavian Iosif.

Mai mult, acesta a anunțat că parcul Evergreen a fost vandalizat, astfel se vor face reparații la rețeaua de irigat.

„În urma numeroaselor solicitări din partea cetăţenilor, vom extinde reţeaua de gaze naturale pe mai multe străzi din oraşul nostru, în special în cartierele de case. Într-o primă etapă, lucrările se vor efectua pe străzile Ion Mecu, Petru Maior, Petre Ispirescu şi Ştefan Octavian Iosif. În funcţie de numărul cererilor, vom extinde reţeaua de gaze naturale şi în alte zone ale Mangaliei.

Totodată, îi anunţ pe cei interesaţi că în Parcul Evergreen vom face reparaţii la reţeaua de irigat, întrucât, din păcate, duzele de stropit gazonul au fost vandalizate de persoane rău-intenţionate. Pe această cale, fac încă o dată apel la toţi locuitorii Mangaliei să nu mai deteriorăm mobilierul stradal şi obiectele de pe domeniul public, pentru că toate acestea aparţin întregii comunităţi. Dacă cineva le distruge, le vom plăti din bugetul public, în loc să facem ceva mai util cu acei bani.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă doresc o seară plăcută!”, a scris edilul Radu Cristian.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce faci ? nu este normal sa fie retele peste tot in Mangalia? care este noutatea?
0
0
asfaltatri pe cand ? Cu vrajala ca necesita reparatii la parcul de cacao, va rog sa verifica-ti nu stiu cate duze sant defecte, poate 3-4 si alea din cauza calitatii nicidecum minciunile enumerate, mai reduce-ti din consumul de carburant ptr. naveta la toata gasca din C-ta; Ai fost ales al 2-lea mandat precum base se stie ! poate comfirma Mazilescu fata ce aducea votanti de prin comunele invecinate si filipinezii de la caminele Venus si ai punea sa voteze pe ascuns pe bani !
1
1
la cate gaze emana primarele la ora actuala extinderea retelei este o urmare logica
1
1
ce idiotenie, a ajuns primarul sa se laude cu reteaua de gaze, ce treaba are el cu asta ? Firma de gaze oricum era interesata de clienti noi, nu este meritul primarului in niciun caz..... mai bine ar asfalta Cartierul Dobrogea 2 cum a promis la alegeri, sau trebuie sa asteptam pana la viitoarele alegeri?
2
2
Trebuie putina politie toti nespalati se dau in leagan si vand droguri copii stau si plang , daca tot vrei sa faci ceva extinde si reteaua de cablu si net in cartieru dobrogea 2 lasa razbunarile
2
1
Sa taiem iarba sau sa dam la avocati!! Seara neplacuta domnule primar....
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218