REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PRIMARUL din Mereni, ACUZAT că l-a DAT AFARĂ pe PREOTUL comunei

PRIMARUL din Mereni, ACUZAT că l-a DAT AFARĂ pe PREOTUL comunei

Replica API 31 august 2020 | 09:41 5348

Locuitorii comunei Mereni, din județul Constanța, sunt foarte nemulțumiți de actualul primar, Silviu Florentin Gărea, ei susținând că acesta ar fi vrut îndepărtarea din comună a medicului Graur Buzatu, care activa de 25 de ani în comună, dar și că a făcut ca preotul Ciprian Bucea să fie înlocuit.

Silviu Florentin Gărea

Iată ce spune o locuitoare din Mereni: „Aș dori să prezint situația actuală a comunei noastre care se afla condusă în momentul de față de primarul, Gărea Silviu, partid PSD. Dânsul a fost ales ca primar, după conducerea timp de 16 ani de către domnul Chiriac Gheorghe. Oamenii au dorit o schimbare, iar din momentul în care a fost ales au apărut schimbări numai în rău. Primăria a rămas fără o mare parte din vechii angajați, bugetul comunei era mereu blocat și mari realizări nu au fost făcute din acest motiv. În vara trecută, domnul alături de gașca sa de răufăcători au făcut tot posibilul să îl dea afară pe domnul doctor, Buzatu Graur, care ne este alături de mai bine de 25 de ani și care cunoaște toate persoanele din comuna noastră, dar și cele vecine, cât și istoricul medical. Cu mult efort din partea cetățenilor nu s-a reușit acest lucru.

Acum, acest domn a facut toate demersurile pentru a-l da afară pe preotul comunei, domnul Ciprian Bucea, un om cu mare har și înțelepciune, care ne-a fost mereu alături și care a îndreptat mulți oameni spre calea cea bună. În timpul slujbei de astăzi, domnul preot a anunțat că 30 august 2020, va fi ultima zi în care va sluji la parohia noastră. Această veste a șocat toată lumea participantă, slujba nemaiputând fi finalizată din cauza lacrimilor. Vă rog, eu și implicit, oamenii din comună să ne ajutați cumva, nu ne dorim să pierdem oameni de valoare din comună, din cauza intereselor primarului.”

Dumitru Guriță

Primarul în conflict cu viceprimarul

Vă reamintim că, acum câteva luni, viceprimarul, Dumitru Guriță, se judeca cu actualul primar, Silviu Florentin Gărea, pentru a primi contribuțiile sociale. Potrivit declarațiilor viceprimarului, mai multe persoane erau în aceeași situație de a nu-și fi primit banii pentru contribuțiile sociale. Până la închiderea ediției primarul din Mereni nu a putut fi contactat pentru a discuta despre nemulțumirile locuitorilor.

Update: Potrivit declaraţiilor lui Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul din Mereni, Ciprian Bucea, a plecat de la parohia din Mereni de bunăvoie, din motive personale, fără ca primarul sau altcineva să intervină.

Citește și: Confruntare PSD – PNL la Mereni: viceprimarul, Dumitru Guriță, mutare previzibilă

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este adevarat ca sunt betiv, sunt doar pasionat de alcool, un mare bautor, dar nu alcoolist, este o diferenta, bine ca am scapat de Garea, cu mine ca primar o sa fie mai bine, am in plan sa fac o crama comunala
1
0
draga tizule vasaica, se pare ca ai uitat ca veronica e si secretatara si ca lului si compania erau fratiitai de crucea mamii voastre, ca cand erai ghice in 2016 iil intrebai osesiv pe luloata cand il sboara nea sile si veronica pe burtoiu de la osmancea din functie ca sa ajungi tu crimar, no sa ajungi decat langa fratitu ion pi creaca la nea gheorghe simonca in gradina, daca nu gasesti unstalp la nea fanica care spunea acum 2 ani ca la el in weceu e mai curat ca la tine in casa dar acum e la fel peste tot inclusiv la hotul de boboci de rata noul tata a lui galea galea al carui tata e la azil.
2
3
Preotul care va veni este nepotul primaritei din Cumpana, partid PSD, CA si Garea. Asta va da de gandit?
6
0
Se invart preotii in functie de cotizatiiile aduse la bugetul patriarhiei, si cred ca primarul are vrun amestec, este prea cusuta cu ata alba, in ceea ce priveste pamantul localnicilor comunei, din cate se vede pamantul nu este lucrat, iar o minciuna gogonata din partea PNL Mereni care asta va face, va lua pamantul si il va da primariei Baraganu, ca na sunt tovaras de spritz!
3
1
ptr. Claudia si Vasile,inainte de a nu fi politicosi,va fac cunoscut faptul ca dl garea a inceput sa vanda Mereniul teren cu teren prin executor judecatoresc.Hotararile judecatoresti sunt la sediul primariei.In legatura cu dl preot sa vedem cine vine in parohie,sa nu aveti surprize,surprize.Preotul sa nu fie membru pnl ci psd.Sa vedem a zis orbul.Nu mai jicniti,priviti in propria ograda!
5
2
PNL Constata este mana in mana cu preafericitul, mai degraba PNL mereni l-a dat afara pe parintele nostru, special in campanie ca sa zica ca primarul este devina
7
3
Cine a fost la slujba Duminica, a auzit cu urechile lui ca dn Ciprian spus ca nu primarul este devina pentru situatia creata, parintele este un foarte bun prieten cu primarul, de asemenea acesta publicatie a fost facuta de Gurita, acesta este abonat la acest ziar, aceasta publicatie are scopul de a starnii ura din partea cetatenilor din Mereni. Abia asteapta Lulu,Veronica secretara si Gigi sa ia ciolanul, ca,Gurita e varza, cel mai prost om pe care comuna il poate avea ca primar, un betiv notoriu dn Gurita
7
5
Afisati o poza recenta sa vedeti ce fata de ratat are
6
3
a plecat pt ca a fost obligat sa plece. cei de la arhiepiscopie l-au obligat sa semneze o hartie cum ca singur vrea, dar in realitate l-au obligat. au trimis niste catei de popi la ordinul lui Teodosie si l-au dat afara pe parintele
4
0
si la TECHIRGHIOL sa cumparat banci din beton si cosuri de gunoi foarte scumpe de primar dar nu intervine nimeni 6000mii de lei banca 2500lei cosu de gunoi de la ce firme nu spune nimeni nici primarul
3
1
Total fals, nu el si-a dorit sa plece! Sunt alte interese la mijloc.
10
3
de Graur, un doctor de milioane si om cu o pregatire fantastica nu e de bine. daca si a permis jegul asta sa se ia de domnul Graur inseamna ca este un terminat care trebuie sa parareasca acea comuna. Graur est eun doctor cum multe spitale nu au si si-ar dori. est eun om de milioane si nu pot decat sa ma bucur ca sunt pacientul lui. primare ai grija ce combinatii faci ca nu te vad bine deloc cumetre..... sa nu zici ca nu ti am zis... si da, el a fost cel care a vb pentru ca preotul sa fie fortat sa plece din mereni, el a mers la teodosie si a negociat cu cu terminatulpreafericitulslinosul Teo.
9
4
adevarat dle cititor si dle escu,dar un cuvant de spus a avut si dl garea,dl radulescu,dna peleanu,dna mariana,dl petre angheloiu,etc,etc.dragi cetateni ai comunei Mereni prezentativa la vot si aratati adevarata putere a poporului!
11
2
la o intalnire cu primarul pentru a-i prezenta anumite servicii , benefice pentru comuna , prima intrebare a dansului a fost : Cine te-a trimis , e din partid , faci parte din partid? Iar mai apoi discutia s-a finalizat rapid . Concluzie - numai cei din partid pot participa la licitatii , pot oferta pentru diferite servicii , etc.
10
3
V-ati saturat de Chiriac ,ati vrut schimbare, dar cu asta sunteti terminati.
8
4
Preotul a fost dat afara de cele care se spovedesc, un pacat grav si nu se poate primi impartasania!
10
3
Haideti ca acum aveti o ocazie care se iveste odata la patru ani,mergeti la vot ma locuitorilor din Mereni si numiti alt primar pentru ca puterea este in mana voastra,din pacate de securistul MAKE nu poate sa se atinga nimeni pentru ca asta este unul dintre lupi imbracati in haine de oaie despre care a spus ISUS cu 2000 de ani in urma ca vor veni sa rapeasca sufletele oamenilor.
11
2
Ati luat teapa mare cu acest primar fost carciunar
14
3
Preotul nu este dat afara de primar ci deTeodosie,isi mai aduce vreun nepot din Moldova.In judetul Constanta s-au construit mai multe manastiri decat scoli,spitale etc.
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218