REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarul din Ovidiu a reprezentat zona Sud Est a României la Summitul Partidului Popular European

Primarul din Ovidiu a reprezentat zona Sud Est a României la Summitul Partidului Popular European

Replica API 18 martie 2019 | 01:08 310

Summit-ul Partidului European Popular a avut loc, sâmbătă, 16 martie 2019, unde au participa 4200 de delegați din România dar și reprezentanți ai statelor member UE. Invitații speciali al evenimentului este Manfred Weber – președintele Grupului Popular European, președintele Comitetului European al Regiunilor – Karl-Heinz Lambertz alături de alte personalități marcante ale PPE. Festivitatea a fost deschisă prin vizita la standurile fiecărei regiuni din România , a delegației oficiale. Zona de SE a României este reprezentată la acest eveniment de primarul orașului Ovidiu, George Scupra care a reprezentat Județele: Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău.

Celelalte zone geografice au fost reprezentate de:

- Gheorghe Falcă - primar Arad

- Ilie Bolojan – primar 0radea

- Marian Petrache – președinte CJ Ilfov

- Adrian Vestea – președinte CJ Brașov

- Adrian Dobre – primar Ploiești

- Mădălin Teodorescu – primar Balj, președinte Asociația Orașelor din România

- Gheorghe Flutur – președinte CJ Suceava

Primarul orașului Ovidiu a fost prezentat ca model de succes în atragerea fondurilor europene la nivel regional, datorită celor 4 proiecte europene integrate de pe malul lacului Siutghiol în valoare totală de 27.910.584, 81 lei ( Construire Debarcader, Zona de relaxare și agrement, Parc de recreere și Reconstruirea parțială și punerea în valoare pentru integrarea în circuitul turistic a Castrului Român din orașul Ovidiu).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care o ardeti cu sloganul DIN BANII PUBLICI , sunt sigur ca nici nu aveti cateva sute de milioane datorii la impozit. Leprele societatii traiti din alocatii si va dati smardoi in spatele conturilor false.
1
0
Alooo dar toate investitiile proiectele scoli gaze parcuri nu le vezi oligofrenule ? Nu meritati asa primar
3
2
doi ani jumatate din banii nostri nu a facut decat o statuie , mai bine facea un tur de ovidiu sa vada in ce hal arata orasul , trotuare neingrijite , strazi murdare cu gropi , parcul din fata liceului zici ca este club de rockeri cu paletii si cauciucuri vopsite , tigani care fac absolut ce si cum vor . cu toate astea postaci cu salarii grase din impozite mari il lauda pe preaiubitul lor primar.
5
1
Jos palaria! Bravo!
5
6
un primar pe cinste bravo lui
5
5
Traim in Ro si propaganda da bine la prostii platitori de taxe.In 7 ani de mandat deabia a atras 390 euro pe cap vaca furajata.Nu spune ca a furat impreuna cu Funda si alti cativa apropiati toate terenurile Ovidiului.Replica tu traiesti doar din banii furati de Ponochio&com
6
5
un primar pe cinste ! bv pt tot ce faceti in orasul nostru felicitari
7
10
E tare ! Cum aia de la PSD nu au atras fonduri? Mai sunt si la guvernare...
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614