REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Ovidiu nu crede că locuitorii sunt supăraţi că n-au străzi decente: "Cineva încearcă să denatureze lucrurile"

Primarul din Ovidiu nu crede că locuitorii sunt supăraţi că n-au străzi decente: "Cineva încearcă să denatureze lucrurile"

Replica API 18 iunie 2013 | 00:00 75

Ape tulburi la Ovidiu! Unii locuitori dau cu pietre, spunând că situaţia în frumosul orăşel nu este chiar roz, pe când primarul, George Scupra, asigură că... totul va fi bine! În plus, edilul nu crede că locuitorii ar fi revoltaţi, acesta bănuind că este vorba de nişte persoane care dramatizează şi încearcă să facă rău. Ce reclamă oamenii? Situaţia străzilor!

"În localitatea Ovidiu toate străzile sunt varză. Chiar şi pe cele care au fost reparate cât de cât s-au executat lucrări de gaz sau canalizare, dar primarul de la care aşteptăm mai mult nu ia nici o măsura pentru a-i obliga pe cei care au stricat să mai şi repare", se arată în sesizarea primită pe adresa redacţiei "Replica". De asemenea, oamenii fac referire şi la consilierul local Dan Pândichi, pe care îl acuză că nu-şi face treaba. Primarul, în schimb, recunoaşte că situaţia cam scârţâie, însă asigură că totul se va rezolva până în toamnă. "Nu ştiu ce treabă are un consilier local cu toată administraţia pe care o face primarul, Primăria şi tot Consiliul Local, eventual. Este posibil să fie anumite zone pe care se lucrează, dar acum, cu finanţarea europeană, în vara asta se asfaltează. Programul este în derulare, termenul de finalizarea al lucrării este pe 31 octombrie. În acest moment se lucrează la borduri, pietruiri, vom şi asfalta în vara aceasta", a spus George Scupra, primarul din Ovidiu. Acesta a mai explicat şi faptul că în proporţie de 95%, în Ovidiu sunt gaze, zonele rămase fără fiind numărate pe degete. Întrebat ce crede despre faptul că lumea este atât de revoltată, Scupra a răspuns: "Nu cred că e lumea revoltată, cred că încearcă cineva să... denatureze un pic lucrurile".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108