REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Peştera, Valentin Vrabie, pleacă din PSD

Primarul din Peştera, Valentin Vrabie, pleacă din PSD

Replica API 17 septembrie 2011 | 00:00 209

Neînţelegerile dintre primarul localităţii Peştera, Valentin Vrabie, şi conducerea Consiliului Judeţean ar putea însemna retragerea edilului din PSD. Vrabie spune că nu mai suportă "egoismul" colegilor săi de partid şi ameninţă că, la anul, va cabndida pentru primărie din partea altui partid. Edilul nu a vrut să precizeze dacă se referă la UNPR sau PDL.

În timp ce primarii sau cei care şi-au anunţat deja candidaturile şi-au făcut o strategie pentru alegerile din 2011, unii dintre ei începând chiar campania electorală, Valentin Vrabie, primarul localităţii Peştera, spune că are timp să se pregătească. "Nu mi-am pregătit nici o strategie pentru că nici nu se ştie când sunt alegerile. În spatele strategiei se află foarte multă muncă cu omul. Mie chiar îmi pasă de această localitate. În 11 ani de zile eu nu mi-am luat concediu, nu am plecat în ţări străine ca alţi primari, ci mi-am văzut de treabă. Oricum, intenţionez să am şi la următoarele alegeri cel mai mare procent, ca şi în 2008", a spus Valentin Vrabie. "N-am nevoie de colegi, pentru că nu colegii m-au scos primar", mai spune Vrabie, referindu-se la social-democraţi. "Nicuşor Constantinescu nu mă interesează, nu am nevoie de ajutorul lui, poate invers. Dacă în 3 ani jumate a arătat că nu are nevoie de mine...", a mai declarat primarul. "Este foarte posibil să nu mai candidez din partea PSD, atâta timp cât nu se face ordine în acest partid şi există egoism. Mă gândesc la acest lucru de un an jumate, pentru că vreau să fac un lucru corect şi să nu fac campanie mincinoasă. Nu m-am gândit la ce partid să merg", a conchis Valentin Vrabie.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218