REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Rotterdam: Pentru Portul Constanţa este profitabil să coopereze cu celelalte porturi

Primarul din Rotterdam: Pentru Portul Constanţa este profitabil să coopereze cu celelalte porturi

Replica API 3 aprilie 2013 | 00:00 205

Primarul Rotterdamului, Ahmed Aboutaleb, a vizitat, ieri, Constanţa, dar şi Portul. Autorităţile locale au organizat şi o ieşire în largul mării, edilul din Rotterdam declarând: "Vizitez Portul Constanţa pentru prima dată, iar opinia mea este mai bună decât mi-am imaginat şi sunt impresionat de ceea ce am văzut aici. Cred că viitorul tuturor porturilor din lume este să aibă o conexiune între ele. Cred că este foarte important pentru un port să aibă legături şi cu celelalte porturi. Cred că pentru Portul Constanţa este profitabil să coopereze cu celelalte porturi şi mai ales cu cel mai mare port din Europa (...) O mână niciodată nu poate aplauda singură, este nevoie de două mâini, o mână este Rotterdam, iar cealaltă mână este Constanţa, iar împreună se pot organiza mai bine", a spus Ahmed Aboutaleb.

"Îl felicit pe domnul primar că a avut oportunitatea şi plăcerea să vină în judeţul Constanţa la invitaţia primăriei şi să viziteze Portul Constanţa şi să vadă potenţialul economic şi strategic al portului şi împreuna să facem un plan pe termen lung în care să reprezentăm interesele celor două porturi. Semnarea acestei colaborări este o chestiune de timp şi cred că nu protocoalele sunt importante, cât voinţa noastră să facem aceste parteneriate şi în cel mai scurt timp vom avea o abordare strategică cu o comisie comucă care să stabilească un plan strategic", a spus, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Andrei Marius ALEXANDRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218