REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu: Verific, personal, măsurile care se iau la sanatoriu

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu: Verific, personal, măsurile care se iau la sanatoriu

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 1451

Primarul orasului Techirghiol, Iulian Soceanu, îi informează pe locuitorii oraşului în legatură cu situaţia românilor din Italia carantinaţi în sanatoriul din localitate. Soceanu îi asigura că la sanatoriu se respect întocmai procedurile de carantinare, iar românii sunt supravegheaţi de medici, de personal specializat, iar cetăţenii nu au de ce să se teamă căci n-ar putea fi infecţaţi.

"A fost o decizie a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de a caza românii veniţi din Italia la Sanatoriul Balnear i de Recuperare Techirghiol, întrucât dispune de infrastructură necesară ca să devină obiectiv pentru persoanele repatriate din Italia. Unitatea nu este doar un sanatoriu, este spital. Încercăm să luăm toate măsurile necesare pentru a menţine o stare de spirit pozitivă. Verific, personal, măsurile care se iau acolo, personalul medical este instruit, sunt oameni pregătiţi. Voi respecta ordinele de la Guvern, pentru că aceasta este datoria mea. Au fost decizii care trebuia luate în termen foarte scurt, vorbind de punctul de vedere al infrastructurii. Trebuie să fim solidari cu cei care lucrează în această unitate spitalicească", a spus Iulian Soceanu, primarul din Techirghiol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar mancarea pt. pacienti...?...Sa nu-mi spui....!!...
4
0
draku o sa l mai voteze pe nemernicul asta.... e un ghiocel
5
0
"Iulica" un IDIOT
5
0
Cum verifica personal masurile? Se duce prin sanatoriu cu ruleta?
5
0
mai prsonalule. Pe tine nu te ghionteste tupeul. Pai tu nu sti sa-ti sufli nasul si pretinzi ca verifici, faci, dregi. Muflonule, iti sugerez gratis: lasa specialistii sa vorbeasca. Tu sudtine-i daca poti, daca nu, tine clanta inchisa. Ni se face sila. Cand uni te-au ales primar, pe principiul micilor si berilor, nu inseamna ca te-au facut si polispecialist. Inca una: cand esti subtire, tacerea este de aur.
5
0
sa nu uiti sa-ti pui triclorul , poate opresti virusul sa se atinga de tine...!
5
0
eventual poti gusta din rahatul carantinatilor-daca e sec pe gat atunci problem,daca iti place mai comanda alta serie,daca nu simti nimic ia si tu o camera la sanatoriu acum cat se mai poate
3
0
Si cum sa ai tu un cuvant de spus in fata celor pe care ii pupi in cur? Bineinteles ca faci ce zice partidul. Curva pilitica! Mai ai putin si vinzi tot Techirghiolul!
6
0
ce verifici tu ma cind nici nu sti sa citesti taio de la sanatoriu sa nu cunva sa faci covid ce cauti tu pe strazi cind ordonanta spune sa stai acasa ba tu nu itelegi stai acasa s-a dus cu canpania in ultimele sondaje nu mai esti primar stai acasa
3
0
Daca le verifici personal, sigur vei ajunge sa fii purtator de Covid19 !
6
0
o sa o luati in gura cu toate astea. din italia au venit hotii .cersetorii si curvele
8
0
Ce bine iti sta cu fata aia de boschetar si infasurat in tricolor.Exista orasele in SIRIA care chiar si acum in razboi arata mai bine decat TECHIRGHIOL.Hai sictir ma banditule nu vezi ca arati ca un martisor?
9
0
De ce nu i-au dus la Sibiu in Piata Mare sau in fata la Cotroceni, la Neptun sau Sinaia, toti vin la Techirghiol ca musca la rahat...cu banii catedralei neamului faceau spitale naibii si le dotau ca la carte...
10
1
Futu-va in gura de nenorociti cu votantii vostri diasporezi , toate ciorile infecte , smenarii , proxenetii si muistele care v-au votat pe voi si pe care-i carantinati in jud. Cta ca sa asigurati voi voturile la alegerile locale ! Bai nenorocitiule , risti sanatatea populatiei pt populismul vostru idiot ? Sa stai tu sa-i prinzi oe jegosii pe care ia-i cazat si care or sa evadeze pe capete ! Voi cu politica voastra , futu-va in gura ca nu sunteti in stare sa asigurati masti si manusi populatiei dar aduceti cu avioanele pe banii nostri toata pleava care ne-a facut de ras numai ca pt voturi !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218