REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul din Vulturu cere sprijinul CJC pentru implementarea proiectelor

Primarul din Vulturu cere sprijinul CJC pentru implementarea proiectelor

Replica API 22 martie 2018 | 00:10 536

Primarul din localitatea constănțenă Vulturu, Eugen-Marius Berbec, solicită sprijin Consiliului Județean Constanța, implicit președintelui Marius-Horia Țuțuianu, pentru a-și implementa proiectele în comuna pe care o conduce.

Prima solicitare pe care o face vizează proiectul „Sistem integrat de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare la comuna Vulturu, județul Constanța”, unde mai are nevoie de suma de 1.354.153,60 lei pentru a acoperi cofinanțarea investiției.

Al doilea proiect are nevoie de suma de 500.000 de lei și vizează reabilitarea termică și înlocuirea blocurilor VT2 și VT3. Aceste blocuri au fost construite în 1988, iar din anul construirii nu au mai beneficiat de reparații sau modernizări, sunt de utilitate publică un număr de 14 apartamente, iar la parterul ambelor blocuri funcționează Primăria Comunei Vulturu, Postul de Poliție, Poșta Româna, Biblioteca Comunală și Dispensarul Uman.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bursele pentru elevi, facilitatile pentru tineri sunt programe ale Consiliului Judetean. Nu vedeti ca in TOT JUDETUL Presedintele Consoliului Judetean continua politica lui Constantinescu, aceea de a mitui electoratul. Va fi si un final...
0
2
Domnilor sunteti penibili...nu sunt un sustinator al domnului primar , dar nici nu pot arunca cu pietre intrun om care chiar se zbate sa faca ceva pentru comuna asta..banuiesc ca voi cei ce comentati aici nu aveti nicio legatura cu comuna..altfel ati fi putut compara fata veche a comunei si cea noua..e grav domnule VULTURASU ca in localitatea noastra exista o casarie??? Omul asta pe care voi il numiti BERBECE sprijina financiar tineri sa mearga la liceu in oras iar pe cei care sunt elevi in scoala primara ii sprijina cu burse luna de luna.
5
0
Nu iti ajunge cat ai furat din bani publici? Din evenimentele care le faci de doi lei cata parte iti iei de ce nu spui!! Nu iti mai ajung bani !!!! Lu Nicusor Constantinscu cum ii spunea-i STAPANE Proprietatile cumparate din ce bani?
1
4
Ce figura inteligenta are primarele Berbece ! Pt a realiza proiectele , dl Berbece ar trebui sa se cupleze cu Oita Simona, ca doar nea Stelica are casaria familiei in Vulturu.
1
4
Pentru 374 de votanti , cam prea multe pretentii ... Comic este faptul ca la un moment dat , Berbece ca primar , si-a pus mama -invatatoare cu studii medii - director al scolii , desi mai erau destule persoane cu studii superioare , asa cum zice legea . La primarie , majoritatea angajatilor , ori ii sunt rude apropiate , ori subordonati , din partid , de la PNTCD - fostul partid al lui Berbece , sau PSD - actualul partid al panaramelor din Vulturu ...
0
3
Bv Eugen un primar deosibit
10
0
Cam multe cere...pt o comuna.
4
1
Super tare faza
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218