REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primarul Gurgu, 'în teste' pe site-ul Primăriei Ciobanu

Primarul Gurgu, 'în teste' pe site-ul Primăriei Ciobanu

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:04 531

Tudorel Gurgu

S-a certat cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, este în conflict cu primarul de la Hârşova, a “ameninţat” că renunţă la PSD şi că sprijină PMP, dar, chiar şi aşa, şefii de la partid continuă să îl iubească! Vorbim despre Tudorel Gurgu, primarul de la Ciobanu.

Edilul n-a mai avut parte ieri de prezenţa preşedintelui CJC, Horia Ţuţuianu, la deschiderea anului şcolar, însă s-a “consolat” cu şeful cel mare de la PSD Constanţa, Felix Stroe. Aşadar, dacă din punct de vedere politic Gurgu este bine, nu acelaşi lucru îl putem spune în legătură cu buna administrare a situaţiei de la primărie. În continuare, consilierul personal al edilului este Dan Constantinescu, un individ despre care s-a scris deja, în urmă cu câteva luni, că a ispăşit o pedeapsă grea, pentru viol şi perversiuni sexuale.

Iar dacă acest exemplu nu este de ajuns despre cum înţelege Gurgu să gestioneze imaginea primăriei, vă invităm să căutaţi site-ul oficial al Primăriei Ciobanu. Este o adevărată surpriză!

Astfel, de pe acest site putem afla că primarul este o altă persoană, iar viceprimarul este un individ care ţine audienţe “cândva”, “partid – n-are săracu”, iar telefon – “ioc”. Evident, cineva şi-a bătut joc de site-ul primăriei, însă pe Gurgu nu pare să-l deranjeze, de vreme ce nu îşi bate capul să remedieze acest aspect. (https://primariaciobanu.ro).

Update. Facem precizarea că pagina web a fost realizată de o firmă de web design din Constanța, iar până în prezent reprezentanții Primăriei Ciobanu nu au avut acces la site, nefiind realizată plata contravalorii serviciilor prestate. Între timp, informațiile, care erau temporare, postate până la activarea paginii web, au fost înlăturate de pe site în dimineața zilei de marți, 11 septembrie a.c..

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenorocitule mai trimis in germania sa am grija de femeile care iti produc banisori si mie miai dat la muie .dana cioara
2
0
este inceputul sfarsitului nici nu stii cat de mic o sa fii.nu mai tine cu vrajeala si spaga la sectia de votare.o sa ajungi unde iti este locul analfabetule
4
0
Sa va fut pe toti care sunteti in potriva mea
1
6
Bani petntru aparate de fitness ai avut dar sa repari microbuzul pentru elevi nu ai , s-au teai gandit ca elevi o sa faca naveta de la Miorita cu bicicletele luate pe datorie .
9
0
Uuuu mureati de foame daca nu era el
0
13
La Seimeni tot un analfabet cu 10 clase!
7
0
Hotule tiai luat bani de la pesta si noua de ce nu ne dai
15
0
Ce cauta RAJA Constanta la deschiderea scolii din Ciobanu? Ne bagi Raja pe gat? Cica faci canalizare. Si anu trecut tot asta faceai.Bine ca ne faci sala de forta ca la puscariasi. Tara arde si baba se chiaptana. Asta te a invatat consilierul tau violatorul? Ai sifonat banii cu pomeni gen biciclete si tablete si acum behai ca nu ai bani. Sa vina controalele la Ciobanu ca e dezastru cu banii. Daca nici pagina de net nu a putut sa o plateasca ne dam seama ce prapad e.
17
0
Cum e posibil asa ceva? Zevzecu asta de primar joaca bambilici cu partidele. Cand la PDL, cand la PSD, cand cu PMP, acum il pupa in c.r pe Stroe, vrea inapoi la PSD. In prima zi de scoala a venit cu un presedinte PSD? In ce calitate a venit STROE??? sau Nadrag? Propaganda electorala la greu in scoala.SA ITI FIE RUSINE GURGULE! O adunatura de scursuri.proxeneti, violatori si analfabeti.
25
0
Tudorica cand mai vine dl Stroie sunatima si pe mine
15
0
Un analfabet care nu are nici macar bacalaureat,Pacat ca aceasta comuna nu se preteaza decit la pomeni
18
0
Tot GHIMBOASE l-a linistit si pe astw.
7
4
Are femei la produs si o sa achite toate datoriile
19
0
Seamana foarte bine cu SHREK.BRRRRR inspaimantator
18
0
Gurgu asta dupa ce ca e prost mai e si fudul!
20
0
Un hot si mafiot sustinut de conducerea de cacao, oamenii curati si intelectuali nu sunt buni ptr partid
20
1
Asta nu are fata de primar... Asta are bata de betiv si de sac de box -la cati pumni a incasat!
19
0
Oricum a scapat ieftin de data asta primarul scandalagiu... el e obisnuit sa se bata si sa se certe cu toata lumea...
23
0
Ce exemplu mai prost decat asta vreti? Un peste si traficant de carne vie este ales primar. Guvide. Aloo Psd..Nu mai sustineti oamenii cu trecuturi murdare! Sa plece in spania la cules de castraveti cu spatele!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218