REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primarul Iaşiului, atac macabru: La moartea lui Liviu Dragnea, din salariul meu, voi face un foc de artificii

Primarul Iaşiului, atac macabru: La moartea lui Liviu Dragnea, din salariul meu, voi face un foc de artificii

Replica API 17 octombrie 2018 | 11:05 450

Atac fără precedent la Liviu Dragnea, de la Iaşi. "Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. (...) Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat", a spus Mihai Chirica, fost membru PSD aflat în razboi deschis cu Liviu Dragnea. Chirica a făcut aceste declaraţii în contextul anulării de către ISU a focului de artificii care trebuia organizat cu ocazia Sărbătorilor Iaşiului.

Sărbătorile Iaşului s-au încheiat luni seara fără jocul tradiţional de artificii. În mediul politic deja se vorbeşte despre un "sabotaj". Decizia privind anularea focului de artificii a venit cu doar câteva ore înainte de eveniment pe nepusă masă: Primăria a aflat, în jurul orei 14.30, că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a retras acordul dat iniţial. Pe cale de consecinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean nu a emis avizul pirotehnic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

"O să verific cu atenţie, de mâine, ce s-a întâmplat, de ce pe locaţia pe care se trage de 25 de ani deodată nu se mai poate, pe o lege care nu mai funcţionează din 1995; e cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta. Dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi în curând şi de un foc de artificii chiar dacă îl vom trage din Teleorman", a declarat aseară primarul, în timpul concertului.

În continuare, el a sugerat că retragerea avizului ISU a fost un „sabotaj politic".

„Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. Ne vom continua misiunea pentru ieşeni", a precizat primarul.

„Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat, şi mă voi ţine de cuvânt", a mai spus Chirica, scrie romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
merg sa fac pipi la capataiul mafihotzului telemormanean
2
0
fiti convins ca veti avea multi adepti si dornici de a asista la acel foc de tabara
2
0
Bravo Chirica!!! Esti eroul meu!!!!! Si nu uitati: muie psd, muie dragnea!
4
0
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari.
3
0
ia sugeti voi cacatul mai postaci pesedei jegosi ! Cum zice cineva adevarul sariti de cur in sus futu-va-n gat de muisti fraieri pomanagii ! Muie dragnea, muie pesede !!!
5
1
in cateva luni te ia DNA-ul , nu scapi !.....atunci sa vedem ce cacat mai mananci , jegosule !
2
2
O sugi impreuna cu el
1
5
De obicei cand se retrage un aviz sau se solicita, raspunsul indiferent ca e favorabil sau nu, este si motivat. Deci intrezicerea artificiilor la acest eveniment pe ultima suta de metri, dupa ce initial a obtinut aviz favorabil, cel putin asa reiese din articol,e discutabila si de investigat.Dupa aceea se poate spune un punct de vedere.Replica primarului e deplasata de la subiect.Ce suntem in mahala unde doua tate se blesteama?
4
1
Vedeti cum se vorbeste la iasi dupa ce se pupa moaste? Cu ce ganduri bune raman oamenii! Ganditi-va cu scarba ca ptr asa oameni popii in biserici nu incep rugaciuni pana nu se roaga ptr cei care conduc.
7
1
bravo primarului din Iasi. are tupeu.cat despre voi constantenilor, success la puiul si uleiul oferit pomana de psd.asa va trebuie....
13
4
Ti ai dreaq cu natia de koorve si hoti. Erati prieteni pina nu ati mai fost . Huoooo koorve
4
5
Si la moartea ta livache........vom canta de bucurie..........ca ai scapat de puscherie..........si de noi......si noi de tine.......
13
3
Nu vine unu din primari , de la Oradea , Arad , Cluj sau Timisoara , la Constanta ?! Poate se mai schimba orasu asta....de capu nostru , oras cu port si Mamaia....
13
1
Dragnea te facu Premar ,,acum ar trebui sa ii sugi motanu jigodie.
3
17
Parafrazandu-l pe Miron Costin, as spune asa: Nasc si la Moldova... cretini. Unul din ei este primarul Iasiului. Cat de tampit si lipsit de Dumnezeu trebuie sa fii ca sa poti scoata pe gura asa ceva?! Sau a vorbit prin cealalta extremitate a corpului... Sunt curios ce gandesc iesenii despre o asemenea creatura...
6
13
cand sapi groapa altuia cazi in ea ,mare cretin cum poti sa sa spui asa prostii mai esti si om pregatit esti un prost gandeste inainte de a vorbi ce nu trebuie ai sa regreti cretinule.
8
12
Un moldovean imputit si parvenit.
7
19
Sa facem un joc de artificii si la constanta cand pleaca Fagadau si Babu
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920