REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul Mangaliei, la poveşti vânătoreşti la Coliba Haiducilor, în Poiana Braşov

Primarul Mangaliei, la poveşti vânătoreşti la Coliba Haiducilor, în Poiana Braşov

Replica API 4 noiembrie 2013 | 00:00 435

În timp ce mangalioţii îl cred în şedinţă,

În timp ce mangalioţii îl cred în şedinţă,

În ultima perioadă, primarul Mangaliei, Cristian Radu, e mai tot timpul ocupat sau în şedinţe. În week-end, şedinţele edilului din sudul litoralului s-au mutat într-un cadru feeric, la Coliba Haiducilor din Poiana Braşov. Preocupat ba să discute cu cei aflaţi la masă, ba să butoneze cele două telefoane din dotare, Radu începe să-şi câştige renumele de "primarul veşnic plecat din oraş".

Edilul a fost surprins, la sfârşitul săptămânii trecute, la o masă întinsă, cu mai multe persoane, de unde deducem că acesta este unul din motivele pentru care în ultima perioadă nu mai este de găsit la primărie. În timp ce mangalioţii îl cred în şedinţe, preocupat să rezolve situaţiile de criză prin care trece municipiul, Cristian Radu se relaxează prelungit la diverse întâlniri de odihnă, turism sau, cine ştie, afaceri. Vorba din campanie - "la mine uşile sunt permanent deschise pentru cetăţeni şi problemele acestora" rămâne valabilă, cu menţiunea: să mai fie şi primarul de găsit la birou! Altminteri, Cristian Radu s-ar putea trezi că e rupt de realităţile oraşului pe care ar trebui să-l conducă. În sprijinul celor spuse, facem menţiunea că mai mulţi cetăţeni ai urbei au sesizat absenţa edilului, fapt remarcat chiar şi de consilierii locali, de dată recentă: "Dacă tot dorea să fie votat un anumit proiect, de ce nu a fost la şedinţă, să îl susţină?!", comenta, în urmă cu câteva săptămâni, un ales local. Pe fondul acestor nemulţumiri, remarcăm şi faptul că scaunul de primar al Mangaliei pare să transmită, de la un ocupant la următorul, aceleaşi probleme de comportament, iar istoria cu politicienii "lapte şi miere" doar în campania electorală, după care devin, brusc, "ocupaţi", ne face să concluzionăm: sunt toţi făcuţi de aceeaşi mamă!

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102