REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, NU ESTE PRIMIT în Partidul Pro România! A spus-o Ponta

Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, NU ESTE PRIMIT în Partidul Pro România! A spus-o Ponta

Replica API 24 mai 2018 | 00:21 983

Prezent la Constanţa la o conferinţă de presă, în care l-a prezentat pe Mircea Dobre drept noua "achiziţie" a Partidului Pro România, Victor Ponta a făcut declaraţii bombă despre primarul Medgidiei, Valentin Vrabie! Astfel, Victor Ponta a spus că partidul pe care îl reprezintă este foarte selectiv, prin urmare nu îl doreşte alături de el pe Valentin Vrabie, cel care îl critica dur la un moment dat.

Amintim că Valentin Vrabie a anunțat în perioada festivalului Dapyx că va intra în partidul Pro România, unde fondatori sunt Victor Ponta și Daniel Constantin. La o vizită în Constanța, Ponta i-a dat visul peste cap primarului de la Medgidia.

Întrebat de jurnaliști dacă primarul Medgidia este membru al noii formațiuni politice, Ponta a spus că nu. Mai mult, el a spus că există diferențe de opinii, mai ales că a fost numit "criminal" de către Vrabie. "Suntem selectivi în alegerea membrilor care vor intra în partid", a subliniat Victor Ponta. Mai mult, când i s-a adus la cunoștință faptul că deja a anunțat înscrierea sa în partid, liderul Pro România a spus clar: "Nu gândim la fel".

Interesant că Ponta nu își mai amintește exact când l-a numit Vrabie "criminal" pentru că "a condamnat la moarte județul Constanța". „Era povestea cu eolienele, nu?”, a întrebat Victor Ponta.

Îi reamintim noi declaraţia exactă:

"Dacă măsurile luate de Guvernul Ponta până acum au subminat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, prin decizii pe care le pot numi criminale, atunci haideţi să dăm şansa şi altora să vină cu alternative. Vă rog în numele cetaţenilor pe care eu îi reprezint şi pe care dumneavoastră ar fi trebuit să-i reprezentaţi, să votaţi pentru caderea acestui guvern CRIMINAL. După ce prin măsuri legislative aberante, Guvernul Ponta a condamnat la moarte acest judeţ prin punerea pe fugă a investitorilor din domeniul eolian, după tăierea decontărilor acordate elevilor care fac naveta pentru a învăţa în oraşele învecinate, acum a venit şi măcelărirea bugetelor locale. Stau şi mă întreb cu groază: oare ce mai urmează??? Îmi permit să vă cer imperativ, din ipostaza umilă a unui primar de comună, ca la început de sesiune parlamentară să lăsaţi jocul de-a alba neagra şi să vă faceţi datoria pentru care aţi fost trimişi în fruntea ţării", a spus Valentin Vrabie în 2015.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multe comentarii urate si 2-3 hoti care furau in madatele trecute, pai daca la comentariul cu Babu sunt 6 manute rosii inseamna ca astia nici nu au auzit de el!!!
0
0
Puteti manca voi c...t cat vreti dar pana una alta Vrabie a inceput asfaltarile, a semnat contracte de finantare pt scoli si gradinite, o sa faca intr-un mandat ce n-au facut toti ceilalti in 20 de ani. Deci ciocu mic si joc de glezne mai hahalerelor!
3
5
Mizerabilul asta de Vrabie a sarit la bataie astazi ca nu-i votez proiectele cu iz penal.M-a bruscat fizic,mi-a jignit familia, mama,apoi m-a dat si afara din birou de parca e birou lu ma-sa de acasa.Asta uita ca este in slujba cetatenilor si se comporta ca pe propria mosie unde toaca toti banii Medgidiei pe circ cu lautari si multe beculete.Oare cand va realiza ca Medgidia nu a fost si nu este Pestera???Acolo a lasat dezastru cu zeci de miliarde datorii si vrea sa aplice aceiasi reteta si aici la Medgidia dar nu-i va merge ca lumea nu este proasta asa cum crede el.I-a lasat si fara apa calda.
5
1
Vrabie e o canalie. Un penal corupt care m-a angajat pe mine, pe nevasta-ma Ramona si pe amanta lui pe nume Maria sa-i acoperim mizeriile si golaniile de la ADP numai ca noi nu prea vrem si acum ne ameninta ca ne da afara. Daca vom fi chemati unde cred eu si unde am mai fost o sa spun tot ce stiu despre Vrabie. Eu nu ma pot duce la puscarie in locul lui. Eu am falimentat FRUVIMED cred ca toata lumea ma cunoaste si e cu ochii pe mine nu-mi permit sa mai fac mangle ca ma leaga astia pt Vrabie Doamne fereste.
5
1
Cand va spuneam in fiecare zi campania din 2016 atunci cand eram alaturi de Paun in ALDE ca Vrabie e o mizerie de om si un jeg penal nu m-ati crezut.Acum stati si sugeti cucu betivanului incompetent si analfabet.Intre timp sa si curvit,a devenit si hot si tepar,pe langa curvar si lingau.Va meritati soarta toti astia care ati votat cu doua maini Vrabie.L-a durut direct la pwla ca voi nu aveti munca si ce pune pe masa copiilor.Lui sa-i fie bine,restul la cacat.Sunteti niste panarame,bulangii,nescoliti si nepregatiti.L-am citat pe ANALfaBOSS-ul Medgidiei,marele mic Vrabix,capo del tuti capi.
11
0
PSD-ALDE-PNL-PMP , sunt niste gasti mafiote , nu partide ! Iar Ponta , sau Constantin , nu mai au nimic de oferit romanilor . Ei s-au consumat deja ... Gruparile astea nou-infiintate , din aripi si aripioare si cozi si lindici ale unor gasti mai mari si mai vechi , nu vor avea timp sa se puna pe picioare pana la alegerile din 2019-2020 . La mare cautare vor fi in continuare tot candidatii independenti . Vali Vrabie cam asta trebuie sa faca , daca nu va intra cumva in USR - un partid de perspectiva ...
5
6
ce sa caute zdreata asta de padurar in partid cu ponta asta e o de carciuma si de curve nu sa faca treaba un om de nimic care minte si cand respira asa merita cine a votat vrabie un jeg uman si un betiv notoriu care sta numai beat la stadion
7
0
daca nu se duce acolo unde s-a dus Babu inseamna ca Vrabie chiar e destept.
1
6
Vrabie, vremea ta politica s-a terminat! Sugi pula! Tu si corul tau de lingai!
10
2
Cine este Ponta si partidul lui ?O gasca de criminali infumurati si avizi de putere ,pilonul 2 de escroci care nu au ajuns la ciolan vedeti pe facebook toata familia de escroci cu functii si salarii mari de la bugetul de stat plus afcerile prin care au devalizat romania Bechtel si altele ! Criminali ordinari buni de executat!
6
2
Circ,circ curat!Lui Vrabie nu-i ramane decat sa se arunce cu tot cu oras in bratele psd-ului,cred singurul partid care-l mai accepta.Sa se prezinte la dl Stroie ,sa-si puna cenuse in cap ca doar psd poate sa-i mai implineasca singuruk sau vis,adica sa fie trimis in parlament.Am zis de la inceput ca asta este singurul obiectiv si nicidecum ce asteapta marea masa de milogi care au crezut altceva!
10
2
Stau si tot stau, ma inreb si ma tot intreb: cum oare acest dusman al poporului, aceasta naparca crescuta la san, aceasta vrabie, aceasta ponta.... mama mama mama mama
12
0
Pai si cum? Vrabiuta vrea in partidul unui criminal? Interesant..
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218