REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul Nădrag (PSD), despre colegii de la PNL: "Visează cai verzi pe pereţi"

Primarul Nădrag (PSD), despre colegii de la PNL: "Visează cai verzi pe pereţi"

Replica API 19 octombrie 2013 | 00:00 151

Sun pretextul Bayramului, liberalul Dia se antrenează pentru primărie?

Sun pretextul Bayramului, liberalul Dia se antrenează pentru primărie?

Zilele acestea , musulmanii au sărbătorit cea mai mare sărbătoare - Kurban Bayram, sau Sărbătoarea Sacrificiului. Cu ocazia acestui eveniment, şase reprezentanţi ai Federaţiei Turcilor din Olanda au venit în România pentru a-şi arăta sprijinul pentru persoanele de etnie turcă din Constanţa, în scopul păstrării limbii şi valorilor spirituale. Astfel, prin intermediul Uniunii Democrate a Turcilor din România (UDTR), Federaţia a donat 6 tone de carne de oaie pentru peste 1.500 de persoane de etnie turcă, pentru prepararea mâncărurilor tradiţionale de Kurban Bayram, conform religiei islamice. Printre fericiţi se numără şi turcii din Hârşova.

"Noi avem o deschidere mare faţă de conservarea valorilor tradiţionale ale fiecărei etnii. Dobrogea este un model în întreaga lume prin felul în care convieţuiesc într-un mod atât de frumos persoane de diferite religii şi etnii, iar noi vom face tot ce ne stă în putinţă să păstrăm aceste valori", a spus Ionel Dia (consilier PNL la Hârşova), prin intermediul unui comunicat de presă. Preşedintele UDTR, Osman Fetbii, vicepreşedintele UDTR şi preşedinte al organizaţiei din Hârşova, Memet Reducan, au înteţinut legăturile cu Federaţia Turcă din Olanda încă de anul trecut. Aceasta a donat, în 2012, 11 tone de carne pentru sărbători. "Oaspeţii noştri au venit şi în 2012 la noi cu o donaţie de 11 tone de carne pentru sărbători. Federaţia din Olanda are o grijă deosebită ca turcii aflaţi în diverse state din Europa să păstreze o legătură strânsă, lucru pe care îl sprijină mereu prin diferite acţiuni", a declarat vicepreşedintele UDTR, Memet Reducan. Foarte frumos, am putea spune, numai că... surpriză din partea primarului PSD din Hârşova! Acesta ne-a declarat că nu are încredere în aşa-zisele iniţiative ale liberalilor din Hârşova, confirmând astfel faptul că USL nu funcţionează în această localitate. Astfel, primarul Tudorel Nădrag a afirmat că liberalii "visează cai verzi pe pereţi". "Nu cunosc date despre acest eveniment. Eu nu am auzit nimic, nici în calitate de primar, nici de preşedinte al PSD Hârşova. PNL visează cai verzi pe pereţi. Ei sunt într-o campanie permanentă. E dreptul lor să organizeze, poate e adevărat, dar nu cred", a spus Tudor Nădrag.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614