REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PRIMARUL orașului NĂVODARI, Florin CHELARU, a fost REÎNVESTIT OFICIAL. VIDEO

PRIMARUL orașului NĂVODARI, Florin CHELARU, a fost REÎNVESTIT OFICIAL. VIDEO

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:30 2816

Florin Chelaru, primarul ales al orașului Năvodari a depus jurământul, iar la eveniment a fost prezent subprefectul Aura Bozdoacă. Chelaru a ținut să mulțumească năvodărenilor pentru votul de încredere și să îi asigure că se va apuca serios de treabă. Totodată, acesta a spus că deja se gândește la proiecte noi pentru Năvodari și locuitorii acestuia.

Florin Chelaru, primarul ales al orașului Năvodari a depus joi, 29 octombrie a.c., jurământul. La eveniment a fost prezent și subprefectul Aura Bozdoacă, care a declarat că este extrem de fericită că participă la învestirea primarului.

"Deja gândesc un proiect de dezvoltare și mai serios. Greutățile sunt mari dar mă bazez pe locuitorii orașului pentru a încerca să dezvoltăm acest oraș. Vă mulțumesc domnilor consilieri. A fost o luptă administrativă, nu putem spune politică. Dumneavoastră sunteți acești oameni și împreună trebuie să dezvoltăm orașul nostru. A fost o muncă grea,plină de picanterii însă sper să colaborăm bine. Îmi doresc ca toate opiniile dumneavoastră să fie discutate de noi toți, așezați la o masă rotundă și îmi doresc ca împreună să comunicăm înspre binele orașului. Sper să lăsam luptele de partid în spate. Eu vă invit în fiecare zi la masa noastră să ne expunem punctul de vedere. Mă bucur și felicit orașului Năvodari. Sper să aducem orașului prosperitate și gândire pozitivă. Știu că vor fi și momente grele însă, împreună le vom depăși", a declarat Florin Chelaru, primarul localității Năvodari.

Vă reamintim faptul că Florin Chelaru a obținut la alegerile locale din 27 septembrie 2020 scorul de 27,32%.

Componența Consiliului Local Năvodari

Componența Consiliului Local Năvodari este următoarea: PSD-6 mandate, PNL - 3 mandate, PMP și PNR - 4 mandate și 2 - USR.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
copiii aia de la usr navodari s-au bucurat de ciolan si au dat afara oameni care au plecat cu voturi . de aia pmp a luat 4consilieri la navodari haha
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367