REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul oraşului Techirghiol zice că ar avea faţă şi de Camera Deputaţilor

Primarul oraşului Techirghiol zice că ar avea faţă şi de Camera Deputaţilor

Replica API 27 august 2015 | 00:00 183

Adrian Stan, curtat de mai multe partide

Adrian Stan, curtat de mai multe partide

Adrian Stan

Primarul de la Techirghiol, Adrian Stan, susţine că este curtat în această perioadă de mai multe partide politice. În goana după sondaje, procente, convingeri, partidele se pregătesc deja de lupta care se va da anul viitor pe plan politic local. Stan se consideră ca şi învingător la Techirghiol, dar numai dacă ar fi convins că mai merită efortul. Primarul oscilează între o ocupaţie mai puţin presantă, dar parcă nu ar da din mână nici realizările pe care le-ar putea avea ca primar. „Sincer, nu am luat o decizie.

Există două variante: ori candidez sau nu! Acum, însă, spun că voi candida. Vedem ce voi candida. Am spus, de asemenea, că mi-aş dori şi un fotoliu de deputat, dar vedem în ce ordine va fi lucrul acesta. Sigur că voi candida sau, dacă nu, voi susţine un candidat care păstrează linia şi proiectele pe care le am în derulare şi care vor fi depuse în continuare”, ne-a spus Stan. Totodată, o funcţie de parlamentar nu i-ar sta rău lui Stan, susţine acesta, considerând că ar putea şi din acea postură să contribuie pentru comunitate. Aşadar, luăm în calcul şi Camera Deputaţilor.

„Eu am lucrat şi în Guvern. Sunt activităţi diferite. Dacă este să fac o analiză a ultimilor ani, v-aş spune că a fost o poziţie foarte grea, cea de primar, dar şi cu realizările cele mai mari. În partea cealaltă, de deputat, lucrurile nu sunt atât de presante şi de grele, dar probabil că şi acolo poţi să faci lucruri pentru comunităţi, pentru oameni, poate chiar mai importante. Te adresezi unei plaje mai mare de oameni”, a concluzionat Stan, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614