REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul PDL de la Castelu: "Udrea, cel mai bun ministru al Dezvoltării pe care l-a avut România"

Primarul PDL de la Castelu: "Udrea, cel mai bun ministru al Dezvoltării pe care l-a avut România"

Replica API 25 februarie 2014 | 00:00 125

Primarul localităţii Castelu, Nicolae Anghel, este motivat nevoie-mare. Recent, edilul declara că, pentru a obţine fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa, este hotărât să apeleze şi la greva foamei. Pentru că, de mai mulţi ani, Castelu se numără printre localităţile ignorate de CJ când vine vorba de alocări financiare, Anghel a ajuns la concluzia că greva foamei este unica soluţie. Aparent, anunţul i-ar fi "mişcat" pe cei de la CJC şi, astăzi, Anghel se mândreşte cu faptul că a primit, într-un final, bani pentru două proiecte. Anghel nu se lasă mai prejos şi vrea să "apese pedala", planificându-şi o audienţă la vicepremierul Liviu Dragnea, de la care speră să obţină mai multă clemenţă pentru proiectele pe care edilul le are în localitatea constănţeană. Astfel, joi, Anghel va avea o întrevedere tete-a-tete cu Dragnea.

"M-am programat în audienţă şi joi mă duc. De ce nu m-ar primi? Dar, am şi o veste bună: ne-au trimis valoarea celor două proiecte pe care le aveam pentru dezvoltare, pentru apă şi drumuri, pe care le-am cerut de la CJC. Am de făcut o grădiniţă la Nisipari şi celelalte programe care vor veni pe fonduri europene. (...)Depinde de dânşii, nu de mine. Fac şi eu ca Antonescu, atunci când i se adresează lui Ponta: nu depinde de mine, depinde de tine, dacă mi-l laşi pe Iohannis. Este o şcoală, ca să iasă preşedinte Antonescu. El crede că ne păcăleşte pe noi. Păi, o să-l votez eu vreodată pe Antonescu? Pe urmă, se unesc din nou. Dar, uite că nu le ţine. Vor să guverneze împreună, nu au spus de doi ani, o lălăie, că fac?", a declarat Anghel, pentru "Replica" de Constanţa. Mai mult sau mai puţin credibil, "asul din mâneca" lui Anghel este... Elena Udrea. Nostalgic din fire şi determinat să "facă treabă", edilul de la Castelu a menţionat că cele mai multe proiecte, de când este primar, le-a avut pe timpul lui Udrea, "cel mai bun ministru al Dezvoltării, pe care l-a avut România".

"Eu, de fiecare dată când am fost în astfel de audienţe, începând de la domnul Noica, am fost mereu şi am discutat personal, nu e o premieră că merg la domnul Dragnea. În 2001, când am fost la ţărănişti, am reuşit să trag apă la Nisipari. Apoi, pe timpul domnului Tăriceanu, am avut alte proiecte, iar pe timpul doamnei Udrea, cele mai multe proiecte. A fost cel mai bun ministru pe care l-a avut România vreodată, la Ministerul Dezvoltării. În 2010, 2011, se făcea centura de la Ovidiu, centura de la Constanţa, s-a terminat autostrada. De ce nu au făcut şi ei una? Una, nu şapte! Şi la Cumpăna s-a făcut tot timpul când era doamna Udrea. Priorităţile asta înseamnă, să furăm banii să nu facem nimic? Vreau să pun şi eu degetul să spun: uite, acolo au făcut! În Constanţa, să zic: acolo! Eu ştiu cum se fac proiectele. Am depus din 2009 proiectul 125, acum îmi vin banii. Dacă atrag un milion de euro, înseamnă că e meritul celor care sunt azi la guvernare? Este meritul celor care au făcut programele. Este greu să ne păcălească aşa uşor", a concluzionat Anghel.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367