REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul Radu Mazăre i-a cerut iertare Mihaelei Rădulescu pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Primarul Radu Mazăre i-a cerut iertare Mihaelei Rădulescu pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Replica API 6 iulie 2014 | 00:00 129

Ediţia de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 a fost o adevărată desfăşurare de forţe, care a transformat, pentru câteva ore, centrul staţiunii Mamaia în vechea şi fascinanta Romă Antică. Scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 a atras un număr record de turişti şi spectatori sâmbătă seara în Piaţeta Cazino. Şi au fost multe atracţiile magice ale serii! Primarul Radu Mazăre, născut chiar în ziua de 5 iulie, şi-a petrecut aniversarea celor 46 de ani pe scenă, jucând rolul împăratului Iulius Cezar, în timp ce Mihaela Rădulescu a intrat în rolul Cleopatrei. Cei doi au format un cuplu excepţional. Costumată în Cleopatra, vedeta de televiziune a defilat pe faleză în carul Primăriei Constanţa, alături de primarul Radu Mazăre, iar ulterior şi-a făcut intrarea într-un mod inedit pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, recreând celebra scenă a Cleopatrei care îl primeşte pe Cezar rulată într-un covor.

Luptele cu gladiatori, zeii antici, muzicienii, circarii, în total peste 100 de actori şi profesionişti, acrobaţii cu flăcări şi dansuri orientale, dar şi carele alegorice cu tematici spectaculoase, au făcut deliciul publicului. Superbele modele selectate de Caravana FashionTV au avut roluri în sceneta carnavalului, ele devenind nevestele împăratului Cezar. Pentru câteva momente, personaje principale pe scenă nu au mai fost Cezar şi Cleopatra, ci au devenit chiar actorii, Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu. Dacă în trecut cei doi au avut un episod care a generat destule titluri în presa de scandal, primarul Constanţei a profitat de ocazie pentru a-şi cere în mod public şi oficial scuze Mihaelei Rădulescu. "Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi, pentru ca tu să mă ierţi, îţi spun că te voi încorona regină!", i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a declarat: "Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înţeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Ştiam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu şi eu în România şi disponibilă. Am avut în sfârşit timp şi mi-a plăcut foarte tare pe scenă".

Carele alegorice care au defilat în cadrul deschiderii Carnavalului Mamaia 2014 au fost: carul Primăriei Constanţa şi ale cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Coyote Ugly, Tan Tan, Bellagio, Fratelli, Le Gaga. Carnavalul Mamaia 2014 face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV România şi Primăria Municipiului Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367