REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul Scupra l-a lăsat MUT pe Atanasiu la alegerile pentru conducerea PNL Constanța. SUPER DECLARAŢII!

Primarul Scupra l-a lăsat MUT pe Atanasiu la alegerile pentru conducerea PNL Constanța. SUPER DECLARAŢII!

Replica API 28 aprilie 2017 | 01:43 511

Un moment unic în cadrul alegerilor pentru noua conducere a organizației județene de la malul mării a liberarilor a fost marcat de către primarul orașului Ovidiu, George Scupra, care a ținut să precizeze în discursul său că se delimitează de "lumina de la centru". Toate acestea sub ochii uimiți ai lui Teodor Atanasiu, venit de la București, care a fost deranjat de vorbele aruncate de edilul din Ovidiu. Mai mult, Scupra a subliniat faptul că alegerile au fost "catastrofale", nevoile oamenilor nefiind acoperite de promisiunile pe care le-au făcut liberalii.

„Nu sunt singurul candidat și am avut o mică surpriză, am crezut că puțini vor fi interesați să se înscrie în conducerea acestui departament de strategii politice și publice, am crezut că oamenii s-au cam săturat de politică și cam așa este și că nu mai au încredere în noi. Iată că am doi contracandidați, doi colegi, ceea ce este bine pentru democrație. Mi-aș fi dorit să putem discuta și negocia și poate că astăzi am fi câștigat mai mult timp, dar nu e timpul trecut, cu siguranță se pot retrage doi dintre noi. Împotriva mea candidează și Mihaela, draga noastră colegă, sper să vină și celălalt coleg și să facem echipă, este nevoie să fim mai uniți, mai sudați și sunt convins că împreună putem face lucruri bune. Eu nu iau lumină de la centru! A fost o foarte mare nemulțumire la nivel personal, a fost o campanie catastrofală, sperăm, pe viitor, e foarte bine că vom avea o echipă, ducem lipsă de leadership la nivel central, o spun verde în față și asta e realitatea, sperăm ca din toamna aceasta lucrurile să stea altfel. Vă spuneam, a fost o campanie catastrofală, în ziarele pe care le-am prezentat, mă opreau oamenii pe drum și mă întrebau: „domnule primar, ați împărțit un ziar cu PNL, în care ne vorbiți despre ce o să facă PSD!” Toate proiectele lor! Era ziarul nostru!” În loc să venim să contrabalansăm, în loc de salarii să spunem că dăm locuri de muncă, problema principală pentru tineri! Să știți că degeaba dăm salarii mai mari, dacă vor crește și prețurile! Asta trebuia să le spunem oamenilor! E foarte bine că vor fi pensiile mai mari, problema e că au ajuns foarte mulți pensionari să întrețină tineri!”, a spus George Scupra.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si acum Atanasiu a ramas mut? Nu mai poate vorbi?
5
2
Mai domnule Scupra,noi stim cine esti!Prieten cu dl.Moga si cu marele Gelil.Pe cine aburesti,prietene.Lupule imbracat in piele de oaie.
8
1
Ceea ce era demult previzibil se adevereste. Scupra e cu un picior inapoi la PSD, i se rupe maciuca de PNL! Trist dar adevarat, PNL a ajuns prostituata politicii romanesti.
10
1
Pe bune?! A zis dobitocul ala de Scupra toate chestiile alea??! Bravo coaie!!
6
1
Sunteti atat de jalnici incat au ajuns sa va critice PSD-istii chiar din interior! Hutuca esti varza omule! Atanasiule si mucegaiul este mai valoros ca tine!
7
1
De oameni hotarati are nevoie tara, felicitari pentru discurs, acum partidul nu are un leadership dar...poate in persoana dumneavoastra se naste acel leader cu mana de fier ce poate conduce acest partid. Azi esti la judet, dar la urmatoarele alegeri, de ce nu poate chiar pe tara. Bravo mi-a placut. Esti "the next level" in politica romaneasca.
7
5
Acest tanar primar a demonstrat la ovidiu ca e foarte capabil am fost azi in sala as fi vrut sa preia el PNL ! sincer ! Bv dl scupra
8
7
Felicitari dl primar...ai facut bine, ai un discurs corect
9
7
Nenorocit infect!!!....esti un psd ist imputit care la alegerile din 2019 o sa te duci din nou la psd !!!!....esti mana in mana cu Moga si cu Manole !!...doar gura e de tine !!!....nu faci nimic pt Ovidiu decat sa iei spagi pe terenuri care le dai la pret de nimic !!! SCUPRA ESTE UN SPAGAR !!!
7
5
Sugeti lumina licuricilor de la centru cat mai multa altfel va ,,ejaculeaza'' cu capu de faianta si va ia locul alti licurici
1
2
daca nu ati fi la fel ca psd-ul poate v-ar vota tinerii, dar tot o gasca de infractori sunteti !
6
2
Felicitari dle Primar, avem in sfarsit o pozitie ferma fata de Centru, noi cei din Provincie se pare ca ne-am desteptat. Asta trebuie sa stie dinozaurii, ca a inceput MAREA SCHIMBARE si ei nu se vor mai regasi in "noul film". Inca o data BRAVO GEORGE!
12
8
"Au ajuns pensionarii sa intretina tinerii"... nimic mai corect... doar traieste si el din banii lor. Si traieste bine!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367