REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarul Timișoarei aruncă nucleara: 'M-au căutat şi primari din PSD să se alăture Alianţei Vestului'

Primarul Timișoarei aruncă nucleara: 'M-au căutat şi primari din PSD să se alăture Alianţei Vestului'

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:00 286

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), a explicat încă o dată că Alianţa Vestului nu înseamnă "desprinderea din România" şi a spus că a fost opţiunea colegilor săi, primarii celorlaltor trei oraşe semnatare, de a iscăli documentul la Timişoara. Robu a mai spus că şi alţi primari, unii din PSD, au luat legătura cu el pentru a se alătura Alianţei Vestului, conform news.ro.

Nicolae Robu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost opţiunea colegilor să se semneze documentul de înfiinţare a Alianţei Vestului, subliniind că "sunt prostii fără seamă toate aceste speculaţii că se vrea desprinderea din România".

"N-am negociat nimic, a fost opţiunea colegilor să semnăm la Timişoara. Sunt lucruri de bucătărie internă. Şi ieri am fost întrebat asupra ideii, de unde a pornit. Nu trebuie să discutăm astfel de lucruri care sunt fleacuri. Important e că pentru prima dată în istorie, patru oraşe importante, printre cele mai importante ale ţării, s-au unit şi îşi asumă responsabilităţi foarte mari şi doresc să se schimbe ceva în România. Să trecem de la aceste vorbe frumoase despre descentralizare, subsidiaritate, la fapte. Să renunţăm la acest centralism exagerat. Sunt prostii fără seamă toate aceste speculaţii că se vrea desprinderea din România. Sunt prostii. Noi toţi patru suntem patrioţi. Ţinem la ţara noastră, tot ce facem noi se întâmplă şi se va întâmpla în statul unitar România, aşa cum scrie în Constituţia noastră. Am subliniat că demersul nostru se înscrie în spiritul Declaraţiei de la 1 Decembrie 1918. Ce să facem mai mult ca să înlăturăm astfel de speculaţii? Atâta îi duce mintea pe unii să speculeze, să denatureze realităţile. Atunci sunt lipsiţi de performanţă, că nu înţeleg nici alte lucruri. E un demers curat, firesc pentru vremurile pe care le trăim", a declarat Nicolae Robu.

Citește mai multe: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lor ! Orasele respective nu vor mai trimite bani la bugetul de STAT MAFIOT !
3
1
Bravo lor! Felicitari! Adevarati primari, cu rezultate excelente, ei chiar sunt patrioti si respecta Constitutia, sunt adevarati gospodari. Cum arata cele patru orase din Alianta Vestului? Cum arata Constanta ??!! Ce face madam Firea in Bucuresti: autobuze turcesti, sponsorizeaza Catedrala,...etc. ....!? Mica - Mare DIFERENTA, daaa.....
3
1
un descreierat nu vedeti ce figura are de disperat .
1
4
SRI cat il mai lasati pe asta sa intocmeasca acte care divizeaza statul roman impotriva a ceea ce prevede Constitutia Romaniei?????
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218