REPLICA ONLINE CONSTANTA

-0.6° Constanța Lun., 11 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6574
-0.6° Constanța Luni, 11 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6574

Primarul Valentin VRABIE şi-a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE pe 2016-2020. VIDEO

Primarul Valentin VRABIE şi-a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE pe 2016-2020. VIDEO

Replica API 26 august 2020 | 00:00 1845

Primarul oraşului Medgidia, Valentin Vrabie, a organizat marți, 25 august, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care le-a realizat în mandatul de primar aferent perioadei 2016 – 2020, dar pe cele pe care intenţionează să le implementeze. Prezenţi la conferință au fost Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, dar și Mihai Lupu, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța.

Printre proiectele realizate de către Valentin Vrabie, în primul său mandat în calitate de primar al municipiului Medgidia, se numără amenajarea tramei stradale, organizarea evenimentului Dapyx şi modernizarea Spitalului Municipal Medgidia. În viitorul mandat de primar, dacă îl va obţine, Valentin Vrabie intenţionează să investească mai mult în educaţie.

Echipa primăriei lucrează la 18 proiecte în valoare de 119 milioane de lei

În primul său mandat de primar al Medgidiei, Valentin Vrabie a reuşit să achite toate datoriile pe care autoritatea locală le avea de pe urma creditelor contractate anterior şi a proceselor pierdute. De asemenea, şi datoria Spitalului Municipal a fost redusă la 0. “Încă de la începutul acestui mandat am făcut toate demersurile pentru a schimba soarta acestui oraş. În acest moment am reuşit să stingem toate litigiile şi să achitîm toate daunele pe care primăria şi spitalul le aveau”, a declarat Vrabie.

Alte proiecte realizate de către administraţia locală în ultimii patru ani sunt: modernizarea a 130 de străzi, a spaţiilor de parcare din oraş, construirea a 12 terenuri de sport multifuncţionale, dar mai ales reabilitarea şi modernizarea Spitalului Municipal. “Spitalul din Medgidia este o unitate sanitară importantă. Peste un sfert din cetăţenii judeţului Constanţa vin şi se tratează aici”, a precizat primarul oraşului.

Proiectele de viitor vizează atragerea investitorilor

În ceea ce priveşte domeniul economic, Valentin Vrabie a declarat în cadrul conferinţei că o prioritate în mandatul său o reprezintă atragerea de noi investitori care să creeze locuri de muncă pentru locuitorii din Medgidia. “Îmi doresc construirea unui nod rutier care să descarce autostrada A2 pe drumul judeţean Medgidia-Peşterea. Ar fi o oportunitate pentru investitori”, a declarat Valentin Vrabie. În plus, acesta mai dreşte şi extinderea reţelei de gaze, modernizarea a şase şcoli din municipiu şi reabilitarea bazinului de înot, proiect pentru care se aşteaptă finanţare de la CNI.

Vrabie are susţinerea PNL

Prezent la conferinţă, candidatul PNL la Consiliul Judeţean Constanţa,Mihai Lupu, a declarat că actualul primar al Medgidiei are tot ce îi trebuie pentru a pune în valoare potenţialul oraşului. “Oamenii care îşi asumă demnitatea publică trebuie să aibă curajul să îşi asume întâlniri cu presa. Noi trebuie să fim oameni transparenţi. Sunt convins că vom face treabă la Medgidia”, a declarat Lupu. De asemenea, la conferinţă a luat parte şi Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa. Acesta a precizat că a trecut un an de când Valentin Vrabie a intrat în partid. “Noi, echipa PNL, am demonstrat că putem face lucruri importante pentru locuitorii Medgidiei”, a adăugat acesta. Huţucă a ţinut să menţioneze că Vrabie va câştiga cu uşurinţă şi acest mandat şi că împreună formează o echipă puternică.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
45163413324
5/49
442464510-12-20233 6 6 3 0 5 8
joker
3533133372