REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PRIMARUL Vergil CHIȚAC a EXPLICAT de ce NU e CĂLDURĂ în mai multe ZONE din Constanța

PRIMARUL Vergil CHIȚAC a EXPLICAT de ce NU e CĂLDURĂ în mai multe ZONE din Constanța

Replica API 2 noiembrie 2020 | 00:04 6813

RADET Constanța a anunțat că derulează lucrările necesare pentru începerea furnizării căldurii către consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare, având în vedere că temperaturile nocturne exterioare au scăzut la nivelul la care se impune pornirea încălzirii locuințelor. Însă, din pricina unei avarii, mai multe zone din oraș nu au căldură. Primarul Constanței, Vergil Chițac, a explicat situația.

Totodată, ca urmare a apariției unor avarii pe sistemul de termoficare nu se furnizează deocamdată încălzire în următoarele zone:

- zona Tomis 3 - PT117 - blocuri: LT1 si LT3 (se intervine acum)

- zona Tomis 3 - PT55 - blocuri: AL1;H2A;H2B;H2C

- zona Badea Cârțan - CT47 - blocuri de la K7 la K16

- zona Gara - PT182 - blocuri: J2 si J10

- zona Poarta 6 - PT185 - blocuri: G1;G2;FE5;FE7;FG3;FG4;FF5;FG6;CCH (se intervine acum)

- zona CET - PT207 - blocuri AV21; AV23; AV24; G8A; G8B și Liceu Auto (se intervine acum)

- zona str. Traian - PT 63 - bloc B2 și case Bd. Ferdinand

- zona Brătianu - PT137 - blocuri: H3;H4;H5; Gradinița Steluțele Mării.

„Echipele RADET intervin în acest moment pentru remedierea avariilor și depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp, astfel încât toți consumatorii afectați să beneficieze de serviciul public. Pentru orice disfuncționalitate constatată în furnizare, vă rugăm să ne solicitați intervenția la Dispeceratul R.A.D.E.T., la numerele de telefon 0241.616792 sau 0341.461000“, au transmis reprezentanții RADET.

VERGIL CHIȚAC, precizări despre AVARIA RADET

„Sunt în legătură permanentă cu administratorul special al Radet și nu e nici un motiv de îngrijorare. S-a întâmplat ce ne-am așteptat. Pentru a putea prepara simultan apă caldă și încălzire, CET-ul ne-a mărit temperatura agentului termic de la 65 la 72 grade Celsius. Corespunzător s-a mărit și presiunea și unele tubulaturi au crăpat. Știm, intervenim la ele, schimbăm diafragmele în punctele termice...acționăm.

O să mai fie din astea. Ne pregătim să le depistăm rapid și să acționăm cu cât mai multe echipe de intervenție. În momentul acesta nu se poate face altceva. Sistemul de termoficare va fi refăcut cu prioritate. Mâine mă voi ocupa și de clădirea Palatului de Navigație“, a precizat primarul Vergil Chițac.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, tampitilor, puturosilor, dati drumul la caldura! Chitacule, te doaren-n pula ca un oras sta in frig! PNL sa vedeti cum o sa v-o luati peste bot. PUIE MNL
1
0
bai caporale da drumul la caldura ca altfel PNL beleste pula la alegeri
3
1
Aerian esti tu...Hai sa- ti povestesc cum era cu Radet.Vara o luna trebuiabsa incalzim apa ptr spalat din cauza reviziei anuale...normal dupa revizie mai erau cateva zile fara apa calda din cauza avariilor aparute . Cand era apa calda trebuia sa asteptam 10 minute sa se incalzeasca ...stii cum este pe o scara cu pensionari economi.La mijlocul lui octombrie si buna parte din noiembrie m am incalzit cu ajutorul aparatului de aer conditionat deoarece vecinii nu primeau subventie pentru acea perioada si brusc nu aveau nevoie de caldura. Cu centrala calvarul asta este istorie, confortul ok
2
1
Spun unii pe aici ca de ce nu pun centrala pe gaz. Astia sant aerieni. Voi n-ati citit ca UE mai aproba montarea centralelor pana in 2030. Atat. Si vom reveni din nou la sistemul centralizat, care e cel mai avantajos sau alte surse. Cata poluare ar fi daca toti locuitorii orasului ar monta centrale pe gaz in ap. E o falsa impresie ca platesti mai putin. Platesti cca. 14.000 lei pt. instalarea centralei, cump. de tevi, calorifere, etc, si in cati ani iti scoti investitia. Plus ca ai mai putina caldura decat la RADET.
2
6
Tu in ce oras locuiesti? Uzun nu mai este la Taxe de doi ani. Mai bine abtine-te ca e clar ca nu stii pe ce lume traiesti
2
0
ar fi fost buna acum ca primar corina martin pentru ca are pasarica mereu fierbinte si neastamparata...
5
0
Cand o schimbati pe curva aia de la Taxe si impozite locale Virginia Uzun fosta Stefanita ca este sageata lui Puscariasul Strutinschi ?
4
3
omul asta habar nu are pe ce pamant se afla, a ajuns amiral sau ce a fost pe pupat in cur. Rusine celor care l.au votat
6
3
In primul rand trebuie inlocuita toata conducerea RADET care este de sorginte psd-ista,si au hotia in sange,chiar daca acestia si- au dat demisia din psd nu inseamna ca au devenit altceva.Trebuie facut audit si stabilit cat de mare este prejudiciul facut de specialul Dorel de Constanta si recuperat prin confiscarea extinsa.
5
0
explicatii pot sa dau si eu vrem fapte
4
1
Scapati de Mosnianu de la drumuri,e omul lui Lungoci
1
0
mwepnl!!!!
4
0
Sclavilor de mai jos
1
3
RADET e falimentar oricum, ca nu da faliment anul asta,are sa dea faliment anul viitor sau anul celalalt,cred ca investitiile trebuie facute pe centrale de apartament nu pe schimbat tevile dintre blocuri.Adica primarul Chitac se apuca sa schimbe tevile astea si ramane cu ele schimbate ca nu o sa mai aibe cui furniza caldura ca majoritatea au trecut pe centrala de apartament,si cei care nu-si permit sa cumpere trebuie ajutati prin programe sucventionate de primarie astfel incat sa-si poata cumpara si acestia o centrala de apartament,cred ca un astfel de program ar costa primaria mult mai putin
6
6
Si crezi ca daca se schimba directorii se intampla ceva ? Nimic !!! Pleaca ai lor vin ai nostrii , la fel de incompetenti !!!
9
4
Ca sa inceapa sa mearga treaba bine, schimba cat mai repede toti sefii din primarie si din regiile subordonate. In caz contrar noi alegatorii nu te vom mai sustine.
12
7
M.....E RADET. M....E PNL. M...E CHITAC. Mai dati drumul la caldura luna asta? Ho, ho, ho PNL, baietii Mosului va duceti direct in cap.
13
5
Dle amiral...PSD a avut Gc la 250 lei..PNL ce are de gand ??
17
3
Este clar ca sistemul RADET este total ineficient si energofag, ba mai mult aparatul managerial este stufos si foarte scump pentru produsul finit pe care constantenii sunt obligati sa-l accepte, neexistand un concurent real pe piata pentreu a intari competitia intre furnizori.Domnule primar Chitac, daca doriti sa fi-ti appreciat trebuie sa intreprindeti ceva, in primul rand reducerea personalului managerial, si reducerea pretului gigacaloriei
18
2
Mars in mortii ma-ti de gunoi limbist ce esti. Imi pare rau ca nu ai murit de covid gunoiule
12
10
Capearul Chitac ajuns mare primar da caldura doar membilor PNL.
14
8
De ce nu va puneti centrale de apartament si platiti la jumate fata de radet.Puteti sa le luati si in rate si o sa fie cea mai buna investitie.Oricum in 2 ani radet e faliment.
17
10
a stii nu sa le schimbe Chitac in 4 zile dar de ce mintea in campanie ca si nicusor da nu erau constite ti ca nu se poate acum presione pe ei
8
2
Sictir bai jegule.Ne-ai lasat fara caldura timp de 2saptamani.te doare-n pu..a de noi constanteni.Tu stai bine mersi in vila ta din Eforie si noi murim de frig.MUIE Chitac!Deja ne-ai convins ce poti ca si primar.MUIE PNL.Ati pus toti incompetenti.Bleah
18
12
Tevile au peste 50 de ani. Si Chitac trebuia sa le schimbe in 4 zile, ca acum e vina lui. Asta e gandirea unora...
21
21
nene, fa-te fochist impreuna cu carnatul ala PSD-ist din fruntea RADET, ati fi mai utili societatii decat sa prezinti zilnic starea termoficarii. aceste avarii se intampla de zeci de ani in primele zile de furnizare a incalzirii. matale acu ai descoperit apa calda?
28
7
Mai intai schimba directorii aia si pe urma tevile. Trebuie sa te invatam noi????
36
11
Revizia anuala a mai avut loc?
25
1
n-a suflat un cuvand de ce a lasat Fabou in urma,dezastru general,baietii se acopera,..asa ca dragi alegatori puneti inca o haina pe voi,joc de glezne si ne vedem la votare peste 4 ani Explicatie pt ioti,daca temperatura creste,la volum constant creste si presiunea,..stim iarna nu-i ca vara,dar tevile tb testate inaintea venirii frigului
23
4
Dragnea prin telepatie precum un maestru Jedi comunist sparge conductili !
9
4
S-a cacat pe el ca va da caldura in toata Constanta , a calcat pe grebla si i-a venit coada in bot ! Tipic P.N.L.-ului ! Exact ca betivanul de Orban care declara ieri ca Economia Romaniei cunoaste o crestere nemaivazuta ! In conditiile cand zeci de mii de romani si-au pierdut locurile de munca in ultimele 6 luni ... fara a se lua masuri de protectie sociala !!!
41
20
nici nu a inceput ca a inceput cu stangul, ce sa va mai asteptati la astia, cat mai multe avarii, asta e daca inca mai sunteti la ei si nu terceti pe centrala de apartament
36
14
de asteptat sa fie,nu este de mirare pentru ei ceva normal.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614