REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarul Vrabie ÎNJURĂ de mama focului: „Palaz... și tu ești bărbat, păsărică ce ești”

Primarul Vrabie ÎNJURĂ de mama focului: „Palaz... și tu ești bărbat, păsărică ce ești”

Replica API 1 iunie 2018 | 23:56 457

Scandal monstru pe Facebook! Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, i-a transmis un mesaj plin de injurii vicelui de la CJC, Claudiu Iorga Palaz. De precizat este că cearta a pornit de la faptul că edilul din Medgidia a transmis o scrisoare către Consiliul Județean pentru repararea unei porțiuni de drum, iar Palaz i-a răspuns că drumul aparține de UAT Medgidia. De aici și până la injurii a mai fost doar un pas. Vrabie i-a dat un mesaj lui Palaz prin care înjură de mama focului, iar Palaz a făcut public mesajul. Comentariile la postare nu au întârziat să apară, Vrabie fiind la fel de înverșunat.

„Palaz .....si tu esti barbat .......pasarica ce esti ....trebuia sa arati tot mesajul sa vada lumea ce ti-am scris daca esti barbat ,sa vada lumea ce panarama esti ....Ti-am platit miliarde pe evenimente ....Enduro de la urluia ,vizita lu Udrea la Medgidia ,Udrea cu toata echipa la ferma de la Pietreni ....iluminatul de la prefectura ,zeci de autocare platite pentru a transporta oameni la Bucuresti si multe altele .....Dar ramai panarama de 2 lei, barbati adevarati daca vorbesc in privat ramane in privat ,dar tu esti cea mai mare pasarica ....iti mai trimit un mesaj in privat sa vad daca mai ai curaj sa il postezi public .....”, i-a transmis Vrabie ulterior.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine procurorilor din Constanta. politicienii astia isi spun pe fata cum praduiesc banii, si voi stati si le spune-ti sarut mana. O sa plangeti mai traziu cand odraslelele lor, crescute in acelasi spirit, or sa va bata, violeze, copiii si or sa ii calce cu bolizii. Asta este societatea care se creeaza.
0
0
vrabie , paduraru , sa vina primar la Cernavoda !!!!!!
1
3
Vrabie este o pizda obosita. Palaz il inteapa cu raspunsuri taioase altul reactioneaza ca un ghiolban. Tinand cont ca au fost prieteni iar ciobanul de Vrabie afirma ca a sustinut financiar din bani publici toate evenimentele enumerate mai sus, Curtea de Conturi dar si celelalte Institutii ale statului ar trebui sa demareze de urgenta un control la Primaria Pestera sa verifice cum un primar a finantat din bani publici evenimente ce nu au avut nicio legatura cu Pestera. Suna cumva a autodenunt treaba asta. Vrabie asta este de o prostie iesita din comun si mai e si tare in cioc. Un linge cururi.
6
3
Asa e...palaz e o pixda
8
1
O puscarie de om, asta e Mr. Palaz. Asta e facatura de-a lui, sa puna botu' lumea de rand. Nu-i Vrabie asa prost sa-i dea ocazia lui Palaz sa stearga cu el pe jos. Dar binenteles, sarpele tot sarpe e, s-a dat cu hotii de la PSD si in schimb tre sa-i murdareasca imaginea lui Vrabie cum poate si el. Esti un lingau Domnu' Palaz!...de fapt, asta e caracterul tau...asa ai ajuns pe scaunul ala...
7
3
Vrabiuta are barbatie si vulturu are chef de caterinca e lasa ca trece doi orgoliosi bine ar fi sa se puna la treaba amindoi sa faca strazile si autostrazile in judet la urma vor fi buni prieteni .orgoliu romanesc
10
2
In primul rand un mare idiot cel care face public un mesaj privat, mai ales daca sunt 2 barbati nu femei. Aici se vede ca mache Palaz e vraiste in caracter, asta pentru cine nu stia. Concluzia este un jeg uman, iar daca si Vrabie mu contesta ca este adevarat mesajul, sunt amandoi de-o teapa. Insa situatia se poate schimba daca vine Goidea presedinte la PMP si asta se duce la PSD unde-i este locul
11
5
Palazu mic nu e departe de Vrabie. Un vicepresedinte de Consiliu Judetean nu vorbeste urat niciodata cu nimeni despre nimeni.
10
0
Pai vrabie intreaba de altul dc este pasare, dar el nu e tot pasare si atunci corb la corb nu scoate ochiul sau scoate
6
0
pai tu vorbesti mai uie de oameni care esti o scursura umana si un mincinos notoriu te dai om si tu esti o zdreanta de om ultimul jegos care la votat lumea nu tie rusine cand te uiti in oglinda boule franjuri de mizerii ce atirna in urma ta
11
2
Cine se aseamana, se aduna. Asa si cu astia doi.
10
2
Sa le dau m.ie la amandoi si celor de la replica
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614