REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primarului de la Albești i-a „sărit muștarul” pe sala de sport, dar candidează la un nou mandat

Primarului de la Albești i-a „sărit muștarul” pe sala de sport, dar candidează la un nou mandat

Replica API 23 iulie 2015 | 00:58 179

Hotărât

Hotărât

Gheorghe Moldovan

Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, își duce în continuare crucea cu sala de sport, a cărei construcție a început în 2012 până… Dumnezeu știe când. Lucrarea a demarat prin Compania Naţională de Investiţii, însă insolvența și reorganizarea constructorului, cât și birocrația de rigoare, i-au scos peri albi lui Moldovan.

„În mod normal, trebuia să fie gata de mult. Acuma... ei au promis că până în septembrie o termină. Știți problema, cu insolvența, adică banii sunt alocați de la CNI dar din cauza constructorului s-a întârziat foarte mult. Sigur există în contract penalizări, orice contract are capitolul acesta, dar contractul este încheiat între CNI și firma Silvani, Dumnezeu cine știe mai sunt acum...”, ne-a spus primarul de la Albești, care susține că are și vești bune, printre care includerea comunei în masterplanul RAJA. Cu alte cuvinte, Moldovan va racorda localitatea la rețeaua de canalizare. Totodată, mai are un proiect depus la Guvern, însă „stau la rând. Se schimbă ministrul, se schimbă rândul!”.

„Dar, avem proiecte pe care le avem acum și pe care le pregătim pentru noile măsuri pe fonduri europene, că astea sunt speranțele noastre acum, sunt: amenajare de drumuri, cinci km; dispensar, un cămin nou la Arsa, o grădiniță la Cotul Văii și suntem încadrați în masterplanul RAJA pentru canalizare. Se lucrează la studiul de fezabilitate, să facem canalizare în Albești. Pentru canalizare, plafonul comunei ne depășește posibilitățile și suntem obligați să ducem în stația de epurare de la Mangalia, că nu avem altă soluție, așa că am fost incluși în masterplanul RAJA. Plafonul pentru drumuri este de un milion de euro și mai avem depus un proiect pe fonduri guvernamentale, pentru dezvoltarea satelor, dar știți cum e, acolo stai la rând și cum se schimbă ministrul se schimbă și rândul!”, ne-a mai spus primarul. Moldovan este hotărât să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte și susține că, în 2016, va candida la un nou mandat.

„Da! Foarte hotărât: candidez! Pentru că am proiectele astea și vreau să le duc la bun sfârșit!”, a concluzionat Moldovan, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218