REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

”Primăvara începe cu tine”! Raluca Pastramă, într-o nouă relație? Mesajul postat de fosta soție a lui Pepe

”Primăvara începe cu tine”! Raluca Pastramă, într-o nouă relație? Mesajul postat de fosta soție a lui Pepe

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1460

Primăvara a venit, iar Raluca Pastramă s-a îndrăgostit? Bruneta, într-o nouă relație? Mesajul postat de fosta soție a lui Pepe pe rețelele de socializare.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la final de drum. Cei doi și-au spus adio după o frumoasă căsnicie de 8 ani și, deși fanii au sperat până în ultima clipă că vor mai da încă o șansă poveștii lor de iubire, într-un final, latino lover-ul și mama fetițelor sale au semnat actele de divorț în urmă cu câteva săptămâni.

Raluca Pastramă, într-o nouă relație? Mesajul postat de fosta soție a lui Pepe

Ei bine, iată că viața merge înainte pentru cei doi și nu e timp de suferit. Dacă Pepe își vede în continuare de carieră și trage tare pentru visul său, fosta soție îi urmează din plin exemplul. Unde mai puneți că focoasa brunetă este mai îndrăgostită ca niciodată și nu, nu de un bărbat misterios, ci de fetițele sale!

Dis de dimineață, Raluca le-a dus pe cele două mici la grădiniță, iar filmările postate contul de Instagram au venit însoțite de frumoasa melodie ”Primăvara începe cu tine”, semn că micuțele sunt cele mai importante pentru ea în momentul de față. Ajunsă la grădiniță, fosta soție a lui Pepe a avut parte de o surpriză de proporții din partea celorlalți copii, care au copleșit-o cu buchete imense de flori.

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar

În urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost surprins ieșind de la notar de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Pepe a făcut și primele declarații în calitate de bărbat singur. Artistul a ținut să precizeze că relația dintre el și mama fetițelor sale s-a terminat pe cale amiabilă, așa cum au discutat încă din luna noiembrie a anului trecut.

Concurentul de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a precizat că el și Raluca sunt suficienți de maturi încât să facă față cu brio acestei situații. Cei doi își vor crește fetițele împreună, dar totuși... separat.

”Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, le-a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o tziganca borata !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218