REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primele declarații ale lui Gică Hagi, după meciul de senzație al lui Ianis: 'De acum o să-l vedeţi pe el, o să vorbească, şi noi, restul, o să ne uităm la el'

Primele declarații ale lui Gică Hagi, după meciul de senzație al lui Ianis: 'De acum o să-l vedeţi pe el, o să vorbească, şi noi, restul, o să ne uităm la el'

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 259

Gheorghe și Ianis Hagi

Gheorghe Hagi a fost impresionat de jocul făcut de Ianis împotriva celor de la Braga, meci în care acesta a marcat două goluri. Tatăl lui Ianis a declarat că acesta a ales echipa ideală atunci când a mers la Rangers, scrie stiripesurse.ro.

Tehnicianul Viitorului a asistat la meci din tribune şi a mărturisit că a discutat cu Steven Gerrard înainte de meci.

„E în formă, joacă bine şi e fericit. A ales echipa ideală, clubul ideal şi îi merge bine. De acum o să-l vedeţi pe el, o să vorbească, şi noi, restul, o să ne uităm la el. N-am avut lacrimi în ochi, era frig. Bravo lui, bravo echipei, au făcut un meci fantastic. Au întors rezultatul şi au şansa lor, dar joacă împotriva unei echipe foarte bune. Nu-i transmit nimic, vorbiţi voi cu el. E mare deja, e al vostru. Cu Gerrard am discutat înainte de meci”, a declarat Gheorghe Hagi, vineri, la Digi Sport.

Primul gol marcat de Ianis Hagi în partida dintre Rangers şi Braga din Europa League a venit în minutul '67. După ce a preluat balonul pe flancul drept, aceasta a pătruns în careul portughezilor şi a şutat pe colţul scurt, marcând în poarta adversă.

În minutul '82, Ianis a executat o lovitură liberă, iar după ce a fost deviată, mingea s-a oprit în poarta celor de la Braga. Golul le-a adus victoria senzaţională celor de la Rangers, care au întors scorul de la 0-2.

Până acum, Ianis a marcat 3 goluri pentru Rangers şi a oferit o pasă decisivă în doar 6 apariţii pe teren, în timp ce, pentru Genk, a marcat 3 goluri în 19 apariţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regele hidrocefal greseste din nou, Ianis nu trebuie sa vorbeasca, ci sa joace. L-am ascultat destul pe el vorbind, recunosc......in hohote de ras.
2
0
Nu stiu daca Uanis va ajunge la nivelul tatalui lui insa pe ala mic l am intalnit odata si mi s a parut un copil foarte bine crescut, politicos si in banca lui. Felicitari mamei si apoi si tatalui!
6
1
Ce mare bun simt ,are niste fumuri de mare vedeta la fel ca si Halep cealalta machidoanca! Avem sportivi mult mai valorosi cate nu sunt promovati .
3
12
baiatul asta are mult bun simt dar lumea nu l haleeste din cauza lu tasu..
6
10
ma bucur pentru Ianis are mult bun simt si va fi un jucator mare, nu pot sa spun acelasi lucru despre halep
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614