REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primele declarații ale Simonei Halep după nuntă: „Sunt într-un moment de euforie prelungit”! VIDEO

Primele declarații ale Simonei Halep după nuntă: „Sunt într-un moment de euforie prelungit”! VIDEO

Replica API 19 septembrie 2021 | 22:38 1168

Simona Halep a avut vineri prima apariție publică după cununia civilă. Campioana a mărturisit că se află într-un moment prelungit de euforie după căsătoria cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a spus și care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit în ziua nunții.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep, prezentă la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, Simona Halep a răspuns fără ezitare: „Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus râzând Simona Halep.

Potrivit digisport.ro, Ilie Năstase a declarat ulterior că Simona Halep nu a primit de la el cadoul de nuntă cerut, o rachetă de pe timpul când juca, deoarece trebuie să o cumpere de pe internet. „Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă”, a spus Ilie Năstase.

Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță de câteva zile, după care va relua pregătirile, pentru că o așteaptă trei turnee importante. „Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a explicat ea, citată de digisport.ro.

Întrebată dacă familia Halep-Iuruc se va mări în următorii 2-3 ani cu un copil, jucătoarea a răspuns râzând: „Dacă joc tenis, nu are cum”.

Video:

Simona Halep s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care are de doi ani o relație. Cununia civilă și petrecerea au avut loc în clubul din Constanța în care s-au cunoscut, alături de familii și de 300 de invitați, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am scapat de oaia bezmetica din tenis!
0
1
Iuruc asta e aproape de varsta cu tactu!
1
1
Cit va dura mariajul, cine pariaza acum se va umple de bani dupa divort
1
2
Abia acum incepe cariera ei. Sa vezi ce tunuri se vor trage. Tenisul mai ca divertisment asaaaa.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218