REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primele imagini cu Horia Brenciu la Vocea României: „S-a întors nebunu'!“

Primele imagini cu Horia Brenciu la Vocea României: „S-a întors nebunu'!“

Replica API 6 iulie 2019 | 00:00 487

Horia Brenciu

Horia Brenciu a început deja să anime atmosfera la Vocea României, dar telespectatorii vor putea să-l vadă în acţiune abia din toamnă, când emisiunea de talente va fi dufuzată de Pro Tv. Cei patru antrenori ai concursului muzical au început audiţiile pe nevăzute, moment în care fostul jurat X-Factor a reapărut în scenă, plin de energie. Horia îi ia locul Andrei în echipa de antrenori de la Vocea României, după ce solista a participat ca mentor doar un sezon.

Horia Brenciu revine la Vocea României după cinci ani. Artistul va intra în echipa antrenorilor în locul Andrei, în al nouălea sezon al emisiunii şi şi-a făcut apariţia în scaunul de jurat în stilul lui caracteristic. A intrat pe scena de la Vocea României în paşi de dans şi în apaluzele publicului care l-a primit cu urale.

"S-a întors nebunu’!", a fost şi descrierea pe care şi-a făcut-o Horia Brenciu, încântat de revenire şi cu speranţa că va ajunge cu concurentul său de anul acesta în finală.

"Concurenţii mei au câștigat de două ori Vocea României şi sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă mă uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă. Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV", spunea Horia Brenciu la scurt timp după ce Pro Tv a făcut anunţul oficial al revenirii lui în juriu.

Horia Brenciu o înlocuieşte pe Andra la Vocea României

​Horia Brenciu care până acum a făcut parte din juriul emisiunii rivale de la Antena 1 îi ia locul Andrei în echipa de antrenori de la Vocea României. Solista a participat ca mentor doar un sezon.

În urmă cu cinci ani, Horia Brenciu a plecat din echipa Vocea României și a semnat cu X Factor. Iniţial, Horia Brenciu a făcut parte, alături de Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, din juriul primelor trei sezoane ale show-ului Vocea României.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine! Ma bucur ca mai exista si alte persoane talentate, placute, profesioniste si apte de a juriza un astfel de concurs, in afara de Andra, in aceasta tara! Ca mi se crease impresia ca au fost epuizate toate optiunile pentru juriile acestor concursuri, gen Romanii au talent, Vocea Romaniei, Vocea Ramaniei Jr. Peste tot... Andra! Fara Andra nu se poate! Andra, noi te iubim, ca ca tine nu gasim!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367