REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu

Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu

Replica API 5 iunie 2020 | 20:14 2318

Internetul a luat-o razna, după ce Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior tunat. Vedeta știe cum să-și pună fanii pe jar, scrie cancan.ro.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Blondina trage din greu la sală pentru un trup sculptat, a adoptat un stil de viață sănătos, însă… a apelat și la bisturiu pentru a arăta ca-n reviste.

Bianca și-a dorit să aibă un posterior bombat așa că a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și îndeplini dorința. Și, ce-i drept, arată BOMBĂ! E vară, e soare, așa că… vedeta s-a gândit să se relaxeze la piscină și să profite de vremea călduroasă.

Fosta soție a lui Alex Bodi a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior și a reușit să-și zăpăcească fanii. Formele apetisante i-au lăsat muți pe bărbați și au stârnit invidia femeilor.

click pe foto

Bianca Drăgușanu a ars buchetul de trandafiri primit de la Alex Bodi

Luni, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Frumoasa blondă a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a analizat bilețelul care a însoțit buchetul, vedeta a făcut un gest incredibil. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi se pare cand toate ruptele inclusiv ea posteaza poze cu gaozul.Frate pe acolo va cacati!!!e scarbos!!!
1
0
O CURVA TUNATA MAI ARE 5 ANI SI MOARE DE CANCER!!
2
0
de vreo 2 luni tot ne aratati curul bashinoasei astea drogate .Ce e asa de spectaculos articolul asta pentru labagii doritoai de proaste siliconate ?E doar o curva din cluburile in care se trage pe nas.Avea un copil si ne dadea sfaturi cum se creste .Mai exista copilul ?nu mai faceti toate proastele celebre .
2
0
Are nasul lui Michael Jackson. In 3-4-5 ani, ajunge o fosila! Sa fim sanatosi si sa vedem atunci cum va arata gloaba asta.
2
0
INTR-O RARA SECUNDA DE SINCERITATE,KAKATOS SPUNEA CA LA PRIMA LUI EMISIUNE A FACUT PROSTIA SI LA INVITAT PE TUDOR GHEORGHE.OK. A DOUA ZI A AFLAT CA A AVUT AUDIENTA CEA MAI MICA DINTRE TELEVIZIUNI. SEARA URMATOARE A AVUT CA INVITAT PE ADRIANA BAHMUTEAN SI DANIELA CRUDU. OK. A DOUA ZI A AFLAT CA ERA PE LOCUL 1 IN AUDIENTA. DECI,TRAGETI CONCLUZIA SI VOI .
4
0
Am vazut-o astazi la emisiunea Vorbeste Lumea. Pe langa faptul ca este proasta, mai si semnalizeaza. Auzi la ea: daca m-a ars iaurtul, suflu si in ciorba. Asa s-a exprimat. Apoi a inversat cele doua entitati, rostind aproape corect. Este diforma deja. Peste 5 ani, va fi mumie. Prezentatoarea emisiunii a intrebat-o cum crede ca o va gasi batranetea... Ea a raspuns ca va fi sexy si model pentru alte mame si bunici. Vax! O rapandula botoxata, model pentru bombardieri interlopi, posesori ilegali de creier...
4
0
Da, extraordinar! Un cur de tarfa de lux! Articolele de genul asta au transformat-o in tarfa de lux! Presa de 2 lei promoveaza numai petarde...ce face deosebit aceasta domnisoara? Canta, danseaza, scrie poezii? Nimic! Doar da din curul pe care il promovati voi.
4
0
De ce se tot promoveaza toate panaramele cu creier de plastic.Daca vreti sa vedeti cum arata zdreata asta natural si sa vomitati , cauta pe google bianca dragusanu din dragoste cu Mirce Radu
5
0
Se da "mita electorala " Bianca anu' asta?O foote cineva din PSD?Sau PNL?ca Barna cu Ciolos si Ponta nici sa vrea n au cu ce.Sigur se da buca Binacai de 1 decembrie la fasole cu ciolan pachet extra!
3
0
...cred ca de ceva vreme nu ma pot odihni noaptea...ptr ca nu stiu ce fese are Dragusanca...sunteti PENIBILI...bine ca promovati toate parasutele gonflabile......
3
0
Cica"vedeta stie cum sa-si puna fani pe jar",adica sunt multi prosti care ar fwte niste silicoane,cumparativa ma obsedatilor o papusa gonflabila si nu mai stati pe jar cum spune"cancan".
4
0
Ce poate sa ne arate o prostituata? Replica, promovati prostitutia? Sunteti pestele ei?
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614