REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Replica API 22 iulie 2019 | 00:00 1245

Adelina Pestriţu și Virgil Şteblea

A venit ziua cea mare pentru Adelina Pestriţu (32 de ani), acel moment mult aşteptat în care a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a se căsători cu Virgil Şteblea. Bruneta a pregătit însă două ţinute speciale, una pentru ceremonia religioasă şi cea de-a doua pentru petrecerea la care speră ca invitaţii ei să se distreze până în zori.

Adelina Pestriţu este mireasa acestei veri, iar pentru nunta ei bruneta a implicat o armată de oameni. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu. Domnişoarele de onoare, cele 6 bune prietene ale vedetei, au şi ele rochii special create, de culoare roz, dar modele diferite.

Cu ele s-a distrat mireasa încă de vineri seară la petrecerea burlăciţelor, când fetele au despachetat cadourile alese pentru ele şi au încercat să-i mai risipească din emoţii Adelinei la o şedinţă foto pe care fetele au făcut-o într-o cameră de hotel.

De altfel, bruneta a povestit că din cauza stresului a slăbit 5-6 kilograme, fiind nevoită să modifice din nou rochiile de mireasă, ţinute special comandate de la o celebră casă de modă din Barcelona. Şi nu doar stresul a fost de vină. Vedeta a mărturisit că s-a ales şi cu o viroză în aceste zile, problemă de sănătate care de fapt i-a afectat atât pe Virgil Şteblea, viitorul ei soţ, cât şi pe Zenaida - Maria, fetiţa lor, de aproape un an, care a făcut febră uşoră şi a prmit sfaturi de la pediatru pentru a fi în formă în această zi atât de importantă pentru părinţii ei.

Mireasa a trecut şi pe la salonul de înfrumuseţare, unde a optat pentru o manichiură nude, l-a lăsat pe stilistul Adrian Perjovschi să se ocupe coafură, iar de styling pe Lucy Faur, cea care o va dichisi atât pe ea, cât şi pe cele şase domnişoare de onoare.Verighetele au ajuns în posesia mirilor şi vor fi din aur alb cu diamante.

”Am ţinut să fie ambele identice. Atât eu, cât şi Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină şi bătute în diamante. În acelaşi timp am decis să port cercei-bobiţe cu diamante pentru că îi consider finuţi şi potriviţi pentru orice eveniment din viaţa unei femei “, a notat Adelina pe blogul personal.

Rochia de mireasă aleasă de vedetă a fost una spectaculoasă prin simplitatea ei, în mod paradoxal, Adelina optând să îmbrace o ținută deloc extravagantă, așa cum ne obișnuise, ci să meargă pe rețeta clasică, elegantă, care nu dă niciodată greș.

În privința accesoriilor, mireasa s-a limitat, de asemenea, la o coroniță care îi susținea voalul de pe cap, asemănătoare cu bretelele rochiei și cu cordonul din talie. Buchetul de flori a fost unul inedit, care constrasta perfect ținuta.

Nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu s-a lăsat mai prejos în această mare zi pentru cuplu, afișându-se la brațul miresei lui la patru ace, în costum negru elegant și papion.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei uite de aia n-am putut dormi ca n-am vazut poze cu borfetul pestritu si cu fraerul ala care a luat-o de buna domnul barbos si epilat la glezne .amice sa-ti pazesti cardul ca asta are lipici la bancomat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920