REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primele poze cu băiatul lui Liviu Vârciu! Și-a scos iubita și fiica la masă, dar cel mic a făcut legea la restaurant

Primele poze cu băiatul lui Liviu Vârciu! Și-a scos iubita și fiica la masă, dar cel mic a făcut legea la restaurant

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 3473

Fotoreporterii l-au surprins pe Liviu Vârciu, ținându-și în brațe fiul de 4 luni, pe care și l-a dorit atât de mult. Actorul a ieșit la masă cu iubita și cu fiica, însă cel mic nu i-a prea lăsat să le tihnească prânzul.

foto: BLITZ

Duminică după-amiază, Liviu Vârciu (39 de ani) și-a scos toată familia la un restaurant din zona Aerogării. Tabloul era perfect: el, tată mândru de fată și băiat, mămica Anda Călin (30 de ani), care arată superb la 4 luni de când a născut, fiica lor, Anastasia, și micuțul al cărui nume nu a fost încă dezvăluit și care a venit pe lume în luna mai.

Actorul a strigat adunarea și și-a scos familia la restaurant, însă orice prânz alături de un bebeluș de 4 luni este, din start, imprevizibil. Așa se face că cei doi părinți au stat mai mult pe afară cu micuțul, când unul, când celălalt, Liviu reușind, în cele din urmă, să își liniștească feciorul.

Concurentul de la "Te cunosc de undeva" (Antena 1) este tare mândru de familia lui și, dincolo de realizările profesionale, cel mai important rămâne faptul că, la 39 de ani, are trei copii sănătoși și frumoși: pe Carmina, fiica lui din relația cu Amy Teiceanu, și pe cele două mogâldețe pe care i le-a dăruit Anda Călin. Pe 25 septembrie, micuța Anastasia Maria va împlini 3 anișori.

foto: Blitz

"Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au povestit surse din apropierea solistului, scrie click.ro.

Anda Călin, siluetă impecabilă după două nașteri

Dacă pentru ieșirea la restaurant Liviu a preferat o ținută sport, fetele lui au fost, în schimb, tare cochete. Anda a purtat saboți Bottega Veneta (700 euro), jeanși mulați și o bluză cu mânecu bufante, iar micuța Anastasia a fost adorabilă cu codițe, adidași și rochiță cu flori. Anda și-a revenit spectaculos și după cea de-a doua sarcină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa te duci cu copilul la restaurant?, ..scuze asa ai invatat de la tattu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218