REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primele poze cu Gina Pistol gravidă! Smiley a însoțit-o la ginecolog

Primele poze cu Gina Pistol gravidă! Smiley a însoțit-o la ginecolog

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 1783

Sunt frumoși și celebri, dar au preferat ca discreția să le caracterizeze viața privată. Departe de lumina reflectoarelor, Smiley și Gina Pistol și-au trăit povestea de dragoste în secret, trei ani, înainte să se afișeze, oficial, ca un cuplu. Nu au comentat nimic nici atunci când s-a aflat vestea că vor deveni părinți. Fotoreporterii au surprins primele poze cu Gina Pistol însărcinată, scrie click.ro.

foto: Blitz

Smiley și-a dorit mereu un „acasă” al lui, familie și copii. La 37 de ani, visul i se va îndeplini, pentru că Gina Pistol îi va dărui primul copil. Nici el, nici frumoasa blondină nu au declarat încă nimic oficial pe această temă, însă apropiații cuplului au dezvăluit presei, încă de acum o lună, că Gina ar fi însărcinată în trei luni. Iată că fotoreporterii i-au surprins în urmă cu două zile pe cei doi viitori părinți la o clinică de obstetrică ginecologie din centrul Capitalei.

Frumoasa blondină de 38 de ani a căpătat deja rotunjimi specifice sarcinii, însă o rochiță lejeră, largă și înflorată, i-a ascuns burtica. Însoțită de Smiley, Gina a intrat în clinică, unde a și rămas circa două ore, pentru consult de specialitate, analizele și ecografiile specifice primului trimestru de sarcină. În tot timpul petrecut la medic, ambii viitori părinți au purtat mască de protecție, iar Gina nu a renunțat la ea decât în mașină, la plecare, preferând să o poarte și pe stradă, pentru a fi cât mai ferită de pericolul Covid-19.

foto: Blitz

Clinica respectivă este aleasă de multe vedete

Clinica aleasă de Gina este una extrem de cunoscută în lumea bună, mai multe vedete venind aici în timpul sarcinii. Laura Cosoi și Adelina Pestrițu au fost și pacientele medicilor din clinica situată într-o superbă vilă, cochet amenajată. Medicii care lucrează aici colaborează cu mai multe spitale private, așa că Gina și-a putut alege la ce maternitate să nască. Apropiații celebrului cuplu spun că vizita la medic a fost foarte relaxată, mai ales că Gina are o relație foarte apropiată cu specialista în obstetrică ginecologie și cu familia acesteia. Blondina a avut ultima programare din ziua respectivă, așa că a plecat împreună cu medicul, iar la clinică s-au stins luminile, semn că programul s-a încheiat.

Gina și Smiley, de 3 ani împreună

Fiecare familie s-a îndreptat spre propria mașină, iar Gina și Smiley au mers apoi direct acasă, în vila lor de la Cernica. Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și au decis că este momentul să devină părinți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SMILEY ia scapat pistolul in cur lu Gina Pistolea sa fie fara cusur!!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920