REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primele poze cu noile silicoane ale Antoniei. Sunt uriașe!

Primele poze cu noile silicoane ale Antoniei. Sunt uriașe!

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 794

Antonia

Foto: Instagram

Antonia (30 de ani) arată demențial după trei nașteri! Artista face mult sport, mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Bruneta și-a pus silicoane în anul 2015, iar acum a avut nevoie de o nouă intervenție. Solista este extrem de mulțumită de rezultat și nu apleacă urechea la comentariile răutăcioase.

Antonia arată demențial! Focoasa brunetă pare că și-a pus silicoane mai mari de această dată. Drept dovadă stau imaginile postate chiar de solistă pe pagina sa oficială de Instagram. La începutul lunii februarie, cântăreața le-a mărturisit fanilor că a avut nevoie de o nouă operație, deranjată de comentariile pe care le-a tot primit în ultima vreme.

click pe foto

Foto: Instagram

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: «De ce? Nu aveai nevoie!», «Aoleu, acum eşti nu ştiu cum», please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!“, a spus Antonia.

click pe foto

Foto: Instagram

Antonia și-a mărit sânii în 2015, la opt luni după ce l-a născut pe Dominic, primul fiu pe care îl are cu Alex Velea. Implanturile au fost de mărime medie, astfel că nu toți fanii și-au dat seama din prima că artista a suferit modificări în zona bustului. Pentru operația făcută în urmă cu cinci ani, cântăreața a scos din buzunar 6.000 de euro. Antonia este o norocoasă, mai ales pentru că artenerul ei de viață, Alex Velea, a susținut-o în această schimbare.

„Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine. Două sarcini pot afecta trupul unei femei şi noi lucrăm cu trupul la vedere”, a declarat Velea la acea vreme, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimuta fatatoare si-a pus pungi cu silicon in cazaturile alea.Mai cauta un gipsanos.
2
0
Unde sunt ca nu le-am vazut !
4
0
si-a pus PROTEZE mamare ca si cum eu mi-a pus proteza la dinti ca nu mai am .reclama la vodafone mergea si fara silicoane lumea casca gura la ea
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614