REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primetime Emmy 2020 - ''Schitt's Creek'', desemnat cel mai bun serial de comedie

Primetime Emmy 2020 - ''Schitt's Creek'', desemnat cel mai bun serial de comedie

Replica API 22 septembrie 2020 | 00:00 950

''Schitt's Creek'' a fost desemnat cel mai bun serial de comedie în cadrul celei de-a 72-a ediţii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfăşurată duminică seară la Los Angeles, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Sursa foto: www.etonline.com

În aceeaşi categorie au mai fost nominalizate producţiile "Curb Your Enthusiasm" (HBO), "Dead to Me" (Netflix), "The Good Place" (NBC), "Insecure" (HBO), "The Kominsky Method" (Netflix), "The Marvelous Mrs. Maisel" (Amazon Prime Video) şi "What We Do in the Shadows" (FX).

Creat de Dan şi Eugene Levy, ''Schitt's Creek'' este un serial de comedie canadian, ajuns la cel de-al şaselea sezon, despre o familie privilegiată care se confruntă cu probleme financiare. Actorii Eugene Levy şi Catherine O'Hara interpretează rolurile principale.

Serialul a trecut aproape neobservat timp de patru sezoane, după care a cunoscut succesul prin preluarea sa de către Netflix. Deşi nu a fost nominalizat până în prezent la niciun premiu Emmy, în cadrul ediţiei de anul acesta a fost recompensat cu toate trofeele din categoria producţie de comedie: Eugene Levy, desemnat cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie, Catherine O'Hara, cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie, Annie Murphy, cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un serial de comedie, Dan Levy, cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de comedie, Andrew Cividino şi Daniel Levy, pentru cea mai bună regie, iar Daniel Levy, cel mai bun scenariu.

În 2019, la această categorie s-a impus serialul "Fleabag".

Cea de-a 72-a gală de decernare a premiilor Primetime Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune, se desfăşoară la Staples Centre din Los Angeles, în cadrul unei ceremonii virtuale, prezentate de Jimmy Kimmel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218