REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primul avocat al monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante de la audieri

Primul avocat al monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante de la audieri

Replica API 4 august 2019 | 00:00 227

Bogdan Alexandru, primul avocat al criminalului, a dat detalii, la România TV, despre ziua în care Alexandra a ajuns pe mâinile criminalului. Acesta a dat detalii uluitoare din ultimele ore de viață ale copilei de 15 ani.

"A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dat-o în stare de inconștiență acasă. Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12", a relatat avocatul.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu jigniti animalele! Ele reactioneaza instinctiv sa se apere sau sa se hraneasca. E un psihopat din specia umana.
2
1
animalele cu chip de om care protejaza acest monstru ce ziceti? aceste animale au si ele progenituri ca orice animal, blestemate sa fie aceste animale sa sufere si ele inzecit in chinuri !!!
4
0
"A incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit".Uite criminalul cu fata umana.Uite unde se ascundea baiatul bun.El nu a vrut sa o omoare doar ca a fost nervos.Pentru acest animal cu chip de om singurul loc unde poate sa se ascunda in siguranta este CARCERA.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367